Etiket Sonuçları: deprem

Şbt

Bornova Kaymakamlığı himayelerinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçemizde yürütülen "Bornova Tek Yürek" destek kampanyasına Okul Yönetimimizin, Öğretmenlerimizin, Velilerimizin, Öğrencilerimizin ve Mezunlarımızın etkin katılımı ile ihtiyaç malzemeleri toplandı.

Şbt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 6 Şubat Depremi ile ilgili bir mesaj yayımlamıştır:

Kas

28 Ekim 2022 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı düzenlenmiş olup tatbikat anında öğrencilerimiz kendilerine öğretilen şekilde önce deprem anında çök kapan tutun hareketi yapmış deprem sonrası tahliye anında da kendilerine öğretildiği ve gösterildiği gibi takip etmeleri gereken güzergahta disiplinli bir şekilde okulu tahliye edip toplanma bölgesine geçmişlerdir.

Mrt

28 Şubat 2022 tarihinde Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmeni Davut KASAR (Matematik Zümre Başkanımız) koordinesinde okulumuzda okul tahliye tatbikatı yapılmıştır.

"TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT

Izmir Ili saat 11:00 itibariyle 6 (Mw) buyuklugunde deprem meydana gelmistir.

Tatbikat başlamıştır.

TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT"

"TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT

Izmir Ili saat 11:00 itibariyle 6 (Mw) buyuklugunde deprem meydana gelmistir.

Tatbikat başlamıştır.

TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT"

Nis

Önleyici rehberlik ile tedbir çalışmalarına önem veren İzmir Fen Lisesi´nde yine afet eğitimi ve tatbikatı vardı. Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK, Değerli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER ve Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN´ın koordinesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü desteğinde okulumuzda Deprem Eğitimi verildi, Deprem ve Yangın Senaryolarına göre tatbikat yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimizin afet veya felaket anlarında sükunet içinde yapmaları gerekenleri yapabilmeleri için Sivil Savunma Kulübümüzün koordinesinde okulumuzda Tatbikat yapıldı.