TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliğinde 26 - 29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen "Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması"nda Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COSKUN'un danışmanlığında Ayşenur BAYER, Nisa İLTEKİN ve Ceren YENİDENİZ, "Duyusal Öğrenme Teknikleriyle Küresel Isınma Farkındalığı İçin Oyun Geliştirilmesi" isimli projeleri ile TÜRKİYE 3.sü oldular.

Değerli öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN'a ve kıymetli öğrencilerimiz Ayşenur BAYER, Nisa İLTEKİN ve Ceren YENİDENİZ'e verdikleri emek ve ayırdıkları zaman için teşekkür eder gösterdikleri performans ve aldıkları sonuçtan ötürü ekibimizi tebrik ederiz.

Yayın: 03.01.2023 - Güncelleme: 03.01.2023 20:39 - Görüntülenme: 1774