Türkiyenin En İyi İngilizce Konuşan Gençleri

İngilizce bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi Best Contest Turkey yarışmasına katıldı. Değerli İngilizce Zümremizin çalıştırdığı öğrencimiz Ecem bugün düzenlenen 81 ilden lise ve üniversite öğrencilerin katıldığı Best Contest Turkey etkinliğinde okulumuzu temsil etti ve yarışma üçüncüsü olarak 1000 TL ödül ve Yaz Tatili kazandı.

Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´le hazırlanmaya başlayıp Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER ile sonuca ulaşan Ecem bugün amatör ruhla profesyonel bir iş çıkardı. Heyecanı ile sıcak bir konuşma yaparken soğuk kanlılığı ile de uzman bir konuşmacı olan Ecem akranları arasından daha da doğrusu 400 kişi arasından sıyrılarak Üçüncü oldu.

Değerli zümremize ve pahabiçilmezimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

HABER DETAYLARI: http://aa.com.tr/tr/turkiye/ingilizceyi-en-iyi-konusan-gencler-yarisiyor/822236

Yayın: 20.05.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:32 - Görüntülenme: 5190