Etiket Sonuçları: konuş

Eyl

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

Şbt

"Wir lernen seit 2019 fortgeschrittenes Deutsch" diyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde konuşma gruplarıyla birlikte ileri seviye Almanca çalışması yapan Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI 11. sınıfın istekli öğrencileri ile birlikte haftada iki gün yoğunlaştırılmış ileri düzey Almanca çalışması yapmaktadır.

Şbt

Mrt

Deutscher Sprachklub´ı olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde haftanın belirli saatlerinde buluşup Almanca konuşan öğrencilerimiz kurdukları Almanca Konuşma Kulübü ile Goethe Enstitüsünü ziyaret ettiler.

Mrt

Kas

Değişimleri iyi yakalayan ve günceli bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlham Veren Konuşmalar Etkinliğine katıldı.

Kas

Yabancı dil bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinden bu hafta Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR The CaMLA EPT ile ilgili aşağıdaki haberi hazırlamıştır.

Eyl

Hedefleri olan geleceğini planlayan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlham Veren Konuşmalar Etkinliğine katıldı.

May

İngilizce bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi Best Contest Turkey yarışmasına katıldı. Değerli İngilizce Zümremizin çalıştırdığı öğrencimiz Ecem bugün düzenlenen 81 ilden lise ve üniversite öğrencilerin katıldığı Best Contest Turkey etkinliğinde okulumuzu temsil etti ve yarışma üçüncüsü olarak 1000 TL ödül ve Yaz Tatili kazandı.