TUSAŞ Tanıtımı ve Deneyim Paylaşımı

29 Kasım 2022 tarihinde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) çalışanları Kasım bey (HÜRJET Üretim Entegre Ürün Sorumlusu) ve Özgür BALTACI (SKY Experience Stajyer Mühendisi) alana ilgi duyan öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştılar.

29 Kasım 2022 tarihinde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) çalışanları Kasım Aydın (HÜRJET Üretim Entegre Ürün Sorumlusu) ve Özgür BALTACI (SKY Experience Stajyer Mühendisi) alana ilgi duyan öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştılar.

Aynı zamanda mezunumuz da olan Kasım Beye ve stajer mühendis Özgür Beye kıymetli katkılarından ve değerli paylaşımlarından ötürü teşekkür ederim.

TUSAŞ SemineriTUSAŞ SemineriTUSAŞ SemineriTUSAŞ SemineriTUSAŞ SemineriTUSAŞ SemineriTUSAŞ Semineri

Yayın: 14.12.2022 - Güncelleme: 14.12.2022 16:46 - Görüntülenme: 214