Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatlarında 9 Madalya

Akdeniz Üniversitesi tarafından 1996 yılından bu yana her yıl düzenlenen Antalya Ulusal Matematik Olimpiyatlarına Matematik Öğretmenimiz Dr. Selçuk SAĞBAŞ danışmanlığında katılan Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimiz okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ederek 4 Altın Madalya ve 5 Gümüş Madalya olmak üzere 9 madalyayı okulumuza kazandırmışlardır.

6 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul, Ankara ve İzmir'de eş zamanlı olarak saat 15:00'da başlayıp 2 saat süren Matematik Olimpiyat Sınavı 17:00'da tamamlanmıştır. Sınava giren öğrencilerimiz için değerli bir deneyim olan sınavda öğrencilerimiz iyi bir performans göstererek 4 altın madalya ile 5 gümüş madalya kazanmışlardır.

Öğrencilerimiz için ince elenip sık dokunarak hazırlanan faaliyetlere ortak olan ve en verimli şekilde kaynaklarımız kullanılarak en yüksek faydayı öğrencilerimize kazandıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatlarında 9 MadalyaUlusal Antalya Matematik Olimpiyatlarında 9 MadalyaUlusal Antalya Matematik Olimpiyatlarında 9 Madalya

Yayın: 29.05.2023 - Güncelleme: 30.05.2023 10:31 - Görüntülenme: 6926