Uluslararası Rhapsody Adana Piyano Festivali ve Yarışması ÜÇÜNCÜSÜ

Kendilerini sadece akademik yönde değil çok yönde geliştirme fırsatı yakalayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencimiz Ufuk Şengüler 15 - 19 Aralık 2020 tarihleri arasında çevrim içi düzenlenen II. Uluslararası Rhapsody Adana Piyano Festivali ve Yarışmasında C Kategorisinde (13 - 16 yaş) üçüncü olmuştur.

Müziğin tınısı ile hayat yolculuğunda başarılı bir şekilde ilerleyen değerli öğrencimiz Ufuk Şengüler'i başarısından ötürü tebrik ederiz. Çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Etkinlik Ana Sayfasıhttps://rhapsody.cu.edu.tr/

Uluslararası Rhapsody Adana Piyano Festivali ve Yarışması ÜÇÜNCÜSÜUluslararası Rhapsody Adana Piyano Festivali ve Yarışması ÜÇÜNCÜSÜUluslararası Rhapsody Adana Piyano Festivali ve Yarışması ÜÇÜNCÜSÜ

Yayın: 20.12.2020 - Güncelleme: 20.12.2020 20:05 - Görüntülenme: 597

Etiketler :