Üniversite ve Bölüm Tanıtımları - Yeditepe Üniversitesi

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimize Yeditepe Üniversitesi tanıtım görevlileri Yeditepe üniversitesini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Üniversite ve Bölüm Tanıtımları - Yeditepe ÜniversitesiÜniversite ve Bölüm Tanıtımları - Yeditepe ÜniversitesiÜniversite ve Bölüm Tanıtımları - Yeditepe Üniversitesi

Yayın: 13.11.2017 - Güncelleme: 24.01.2024 15:46 - Görüntülenme: 3428