Wir lernen seit 2019 fortgeschrittenes Deutsch

"Wir lernen seit 2019 fortgeschrittenes Deutsch" diyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde konuşma gruplarıyla birlikte ileri seviye Almanca çalışması yapan Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI 11. sınıfın istekli öğrencileri ile birlikte haftada iki gün yoğunlaştırılmış ileri düzey Almanca çalışması yapmaktadır.

Her faaliyette olduğu gibi Almanca öğreniminde de müfredat, ders ve sınıf duvarlarının sınırlarının dışında eğitim ve öğretim yaparak öğrencilerimizin hedefleri doğrultusunda ihtiyaçları olan yetenek ve becerileri kazanmalarını ya da mevcut durumlarını iyileştirmelerini gözeterek etkinliklerimize devam ediyoruz.

Bu etkinlikte yer alarak kendini geliştiren veya iyileştiren öğrencilerimiz ile bu etkinliğin gerçekleştirilmesini sağlayan Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI'ya verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederiz.

Wir lernen seit 2019 fortgeschrittenes Deutsch.

Yayın: 15.02.2020 - Güncelleme: 29.07.2024 10:26 - Görüntülenme: 650