Yabancı Dil Olarak ALMANCA

En az bir yabancı dil bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yabancı dil ile ilgili bir haberimizi sizlerle paylaşıyoruz. Değerli Almanca Öğretmenimiz Hülya KAYA´nın koordinesinde düzenli aralıklarla yenilenen Almanca Köşemizde bu ayın teması "Yabancı Dil Olarak ALMANCA" oldu.

Öğrencilerimizin sosyal becerilerini gelişmesi, atkif olarak öğrenme süreçlerine katılmaları ve Almanca´yı dört duvarın dışına çıkarmak amacı ile değerli öğretmenimiz öğrencilerine tema doğrultusunda araştırma projeleri vermiş ve takım çalışması yaptırarak öğrencilerinin okul panosu oluşturmalarını sağlamışlardır. Kıymetli Öğretmenimizin tema hakkındaki değerli ve zengin bilgi birikimi ile öğrencilerine aktardığı önerileri doğrultusunda okul panosu ortaya çıksa da öğrencilerimiz bu ürünleri hazırlarken gazete ve dergi taraması yapmış, internet üzerinden görsel malzemeler bulmuş ve kendi aralarında karar mekanizması oluşturarak hangi materyallerin Okul Panosuna ekleneceğini veya hangi materyallerin panoda yer almayacağını belirlemişlerdir.

Deneyimli, vefalı ve özverili öğretmenleri başta olmak üzere okul panosunda emeği geçenlere okulumuza katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Yabancı Dil Olarak ALMANCAYabancı Dil Olarak ALMANCAYabancı Dil Olarak ALMANCAYabancı Dil Olarak ALMANCA

Yayın: 26.02.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 11:12 - Görüntülenme: 3860