Yerel Alan Ağımız Fiber İnternet için Hazır Hale Getirildi

FATİH Projesi ile arttırılan fırsatları ve iyileştirilen teknolojiyi öğrencilerimiz için en verimli ve en faydalı şekilde okulumuzda kullanılmasını sağlayan Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Kıymetli Okul Personelimiz Ramazan TOPÇU ve Kıymetli Okul Personelimiz Murat ŞENGÜLLENDİ´nin desteği ile Saha Yöneticisi Selçuk YÜCETÜRK ve Saha Yöneticisi Melih Terzioğlu Yerel Alan Ağımızı Türk Telekom tarafından sağlanacak olan FİBER İnternet için hazır hale getirdiler.

Yapılan teknik çalışmada Eğitim Binamızda, Kız ve Erkek Pansiyonumuzda bulunan sistem odalarındaki anahtarlar ve yönlendiricilere (switch & router) gerekli yazılım yükseltme (upgrade) işlemleri yapıldı ve ayarlar (configuration) yüklendi. Süreç ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

FATİH Projesinin ülkemizde etkin ve nitelikli bir şekilde yürütülmesinde ve öğrenciye sunulan hizmetin amacına ulaşmasında emek sahibi olan tüm paydaşlara teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yerel Alan Ağımız Fiber İnternet için Hazır Hale Getirildi

Yayın: 07.01.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:15 - Görüntülenme: 3278