Yurtdışı Eğitim İmkanları

Öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini önemseyen ve en az iki yabancı dil bilmelerini sağlayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var.

Yabancı Dil Zümresi Başkanı Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde 11. Sınıf öğrencilerimize özel bir danışmanlık firmasında çalışan Program Uzmanı Kerem TEKİN ve Akademik Danışman Burçin ERDOĞAN Yurtdışında Dil Eğitimi, Yurtdışında Üniversite, Lise veya Yaz Okulu Eğitimi, Yurtdışında Çalışma ve Gezme (Work & Travel) veya Staj Yapma İmkanı ile Sertifika Programları hakkında bilgi verdiler.

Değerli öğretmenimize, eğitim veren danışmanlara ve onları sabırla dinleyen öğrencilerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 10.02.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 11:13 - Görüntülenme: 3928