Zemin Düzeltme ve Doldurma

Güzel bakanlar ve güzel görenler kadar güzellik katanların da okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyondan Sorumlu Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ okulumuzun çeşitli yerlerinde yaşanan zemin problemlerini gidermeye yönelik çalışmaları okul emektarımız, biricik dayımız, Ramazan TOPÇU ile birlikte gerçekleştiriyorlar.

Kışın yağmur nedeniyle su birikmesi ve akabinde çamur problemi yaşanmaması için zemin düzeltme ve doldurma çalışmalarımız değerli müdür yardımcımızın koordinesinde disiplinli ve titiz çalışılarak kış şartlarından minimum etkilenecek şekilde devam ediyor.

Okulumuz için emek, zaman ve kaynak harcayan pahabiçilmez öğrencilerimize, kıymetli öğretmenlerimize, saygıdeğer okul yönetimimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Zemin Düzeltme ve DoldurmaZemin Düzeltme ve DoldurmaZemin Düzeltme ve Doldurma

Yayın: 30.11.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 09:54 - Görüntülenme: 677