11. Sınıfların Şube Öğretmenler Kurulu

Öğrencilerimizin hedeflerine en iyi şekilde hazırlanmalarına destek ve kendilerini her yönden en iyi şekilde geliştirmelerine yardımcı olmak için ekip çalışması yapan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 11. sınıflarımız için tamamlandı.

2018 - 2019 Öğretim Yılı Birinci Dönemi 11. Sınıflar Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı müdür yardımcımızın başkanlığında ve belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda öğretmenler odamızda yaptık.

Okulumuz için özveri ile çalışan değerli kadromuza emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

11. Sınıfların Şube Öğretmenler Kurulu

Yayın: 22.11.2018 - Güncelleme: 29.05.2024 11:49 - Görüntülenme: 681