T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: öğretmen

Mrt

05 Şubat 2024 - 16 Şubat 2024 tarihleri arasında İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR'ın Eğitim Yöneticiliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ İzmir Fen Lisesi öğretmenlerinden oluşan 25 öğretmenimiz ile birlikte RoboKod İzmir Bilişim ve Kodlama Projesi Hizmet İçi Öğretmen Eğitimini gerçekleştirmiştir.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında İkinci Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

Ock

18 Aralık 2023 - 22 Aralık 2023 tarihleri arasında Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk Ortaokulunun Değerli Müdürü Sayın Nefise GEDİKLİ'nin Eğitim Yöneticiliğinde Müdür Yardımcısı Çiğdem KARAKOÇAK'ın Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ Kars-Halil Atila İlkokulu'nun ve Anaokulu'nun değerli öğretmenlerinden oluşan 15 öğretmenimiz ile birlikte RoboKod İzmir Bilişim ve Kodlama Projesi Hizmet İçi Öğretmen Eğitimini gerçekleştirmiştir.

Kas

İlk günün heyecanı ve bugünün deneyimi ile okula güler yüzle ve koşarak gelen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde ´94 Mezunumuz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ve okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü mutlu bir şekilde kutladık.

Kas

Radyo 1'de, ulusal ve uluslararası alanlarda ülkemizi gururlandıran öğretmenlerimizin, imza attıkları başarıları ve yaşam öykülerini dinleyicilerle paylaşmak amacıyla dinleyicilerin karşısına çıkan "Benim Öğretmenim" programının değerli bir konuğu olarak kimya zümre başkanımız Dr. Gülseren COŞKUN programa davet edildi.

Ekm

24 Ekim 2023 Salı Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kaptanlığında Öğretmenler Voleybol Takımımız 11. Sınıflarımızın Kız - Erkek Karma Öğrenci Voleybol Takımı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Kapalı Spor Salonumuzda volaybol maçı yaptılar.

Tem

Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren Coşkun 81 İlde eğitimde fark yaratan öğretmenlerden biri olarak İzmir'i temsil etmek için seçildi.

Tem

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde öğretmenlerimizin katılımı ile 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulumuzu gündem maddelerimiz doğrultusuda yaptık.

Nis

Öğrenci işlerinden sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR başkanlığında okul psikolojik danışmanımız ve rehber öğretmenimiz Seyran CANBAZ ile sınıf rehber öğretmenlerimizin koordinesinde ilgili sınıflarımızın ders öğretmenlerinin katılımı ile ayrı ayrı tüm sınıf ve şubelerimiz için oluşturulan şube öğretmenler kurullarımız toplantı takvimine göre toplantılarını yapıyorlardır.

Şbt

22 Şubat 2023 çarşamba günü bilim kurulumuzda öğle arasında ikinci dönem başı okul zümre başkanları kurulu toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Şbt

21 Şubat 2023 tarihinde öğle arasında Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ öğretmenlerimize yönelik Psikoeğitim Çalışması Öğretmen Bilgilendirme Sunumu yaptı.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde İzmir Fen Lisesi Konferans Salonunda gündem maddelerimiz doğrultusunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında öğretmenlerimizin katılımı ile öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Ock

26 Araklık 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğretmenler Kurulumuz olağan dönem değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Ekm

20 Ekim 2022 Perşembe Günü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR okulumuzu ziyaret ettiler, öğrencilerimizle birlikte öğrencilerimizle iç içe yemekhanemizde sohbet ederek yemeklerini yediler, bilim ve sanat yolumuzu incelediler, yenilenen öğretmenler odamızı ve kütüphanemizi gördüler, öğrencilerimizle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR başarılar ve esenlikler dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Ekm

22 Eylül 2022 Günü öğretmenler odamızda okulumuzun geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar ile planlanan çalışmalar konusunda önce komisyonumuzla ardından da zümre başkanları ile istişare toplantıları düzenledik ve uygulamaya dönük alınan kararların takibi için gerekli çalışmaları yaptık.

May

9 Mayıs 2022 Pazartesi Günü öğle arasında Kanferans Salonumuzda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında Mayıs Ayında gerçekleştirilecek olan yoğun faaliyetlerimiz ile ilgili Öğretmenler Kurulu Toplantımızı yaptık.

Mrt

24 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenler odamızda öğretmenlerimizin katılımı ile düzenlenen öğretmenler kurulumuzda Sınav Komisyonu Başkanımız Davut KASAR (Matematik Zümre Başkanımız) okulumuzda titizlikle hazırlanan yeni ölçme ve değerlendirme sistemini ve bu sistemin sağlıklı çalışabilmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

Şbt

10 Şubat 2022 Tarihinde 16.00 - 18.00 saatleri arasında okulumuz öğretmenler odasında Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Zümre Başkanları Toplantımız belirlenen gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Şbt

7 Şubat 2022 Pazartesi Günü İzmir Fen Lisesinde derslerin bitiminden sonra Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında mazereti olanlar öğretmenlerimiz hariç tüm öğretmenlerimizin katılımıyla 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönemi Okul Öğretmenler Kurulu Toplantımız gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirildi.

Kas

Zamanını ve enerjisini okulu ve öğrencileri için ayıran okulunda ve öğrencileri ile birlikte mutlu olan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde ´94 Mezunumuz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ve okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü sevinçle kutladık.

Kas

Öğrencilerinin tek tek gelişimlerini takip eden ve zamanında doğru kararlarla gelecek başarılarının temellerini atan okul İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Eylem KILIÇASLAN koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde sınıf danışman öğretmeni ve sınıfın dersine giren öğretmenlerimizin katılımı ile olağan ve özel durumlar için yapılan Şube Öğretmenler Kurulu çalışmalarımız planlı takvimimize uygun olarak ve gerekli durumlarda gündeme özel toplanarak çalışmalarını tamamlamıştır.

Ağu

2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimiz için en verimli şekilde geçmesi için ince eleyip sık dokuyanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında öğretmenler kurulumuz toplandı ve toplantı gündem maddeleri doğrultusunda çalışmalarını yaptı.

Tem

Öğrenci merkezli nitelikli etkinlikleri ile öğrencilerini çok yönlü yetiştirirken akademik çalışmalara önem veren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde sene sonu öğrtmenler kurulumuzu tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik ve mevcut durumu ve ilerisi için düşünülen çalışmaları gündemimiz doğrultusunda tartıştık ve uygulamaya dönük kararlar aldık.

May

Hem şubenin ilerlemesi hem de kişisel ilerlemenin izlenmesi ile gerektiğinde düzeltici gerektiğinde iyileştirici faaliyetlerin planlandığı ve sonuçlarının değerlendirildiği okul İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Eylem Kılıçaslan ile Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde sınıf danışman öğretmeni ve sınıfın dersine giren öğretmenlerimizin katılımı ile olağan ve özel durumlar için yapılan Şube Öğretmenler Kurulu çalışmalarımız planlı takvimimize uygun olarak ve gerekli durumlarda gündeme özel toplanarak çalışmalarına devam etmektedir.

Nis

Zaman ve emeklerin zengin akademik ve sosyal etkinliklere dönüştüğü faydalı bir okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Bilim Kurulumuz ve ertesi gün Öğretmenler Kurulumuz toplantılarını gerçekleştirerek mevcut şartlar altında öğrencilerimiz için en iyi ve en verimli etkinliklere odaklanarak okulumuzdaki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin mevcut durumunu değerlendirip temmuz ayına kadarki planımızı gözden geçirdiler.

Ock

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey yetiştirme düsturu ve "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk çevrim içi ziyaret etmişlerdir.

Ock

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey yetiştirme düsturu ve "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk çevrim içi ziyaret etmişlerdir.

Ock

Öğrencisini seven, ortak akılla öğrencileri için pozitif sinerji ortaya koyan ve öğrencileri için fedakarca azimle ve kararla çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde tüm öğretmenlerimizin katılımı ile istişare toplantısı yapıp 3 haftalık tatil sürecini değerlendirip süreç içindeki faaliyetlerimizi gözden geçirdik.

Ock

Öğrencisini seven, ortak akılla öğrencileri için pozitif sinerji ortaya koyan ve öğrencileri için fedakarca azimle ve kararla çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde tüm öğretmenlerimizin katılımı ile istişare toplantısı yapıp 3 haftalık tatil sürecini değerlendirip süreç içindeki faaliyetlerimizi gözden geçirdik.

Ock

Araştırma odaklı kaliteli çalışmaları ile öğrencilerinin bilimsel yöntem ve teknikler konusundaki birikimlerini ve deneyimlerini arttırmalarını destekleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde TÜBİTAK 2204A, 2204C ve 4006 başta olmak üzere okulumuzda yürütülen proje çalışmalarının mevcut durumlarının değerlendirmesi gündemimizle tüm öğretmenlerimizin katıldığı öğretmenler kurulumuzu gerçekleştirdik.

Ock

Araştırma odaklı kaliteli çalışmaları ile öğrencilerinin bilimsel yöntem ve teknikler konusundaki birikimlerini ve deneyimlerini arttırmalarını destekleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde TÜBİTAK 2204A, 2204C ve 4006 başta olmak üzere okulumuzda yürütülen proje çalışmalarının mevcut durumlarının değerlendirmesi gündemimizle tüm öğretmenlerimizin katıldığı öğretmenler kurulumuzu gerçekleştirdik.

Ara

Mevzuat doğrultusunda öğrencilerinin en yüksek faydayı sağlamaları için nitelikli çalışmalar yapanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde tüm öğretmenlerimizin katılımı ile yüz yüze sınav uygulaması konusuna yaptığımız öğretmenler kurulumuz verimli bir şekilde geçti ve öğrencilerimizin bu süreci en az baskı (stres / kaygı) yaşayarak ve en yüksek kazanç sağlayarak geçirebilmeleri için gerekli iş ve işlemler konuşuldu, kararlaştırıldı ve uygulanmaya başlandı.

Ara

Mevzuat doğrultusunda öğrencilerinin en yüksek faydayı sağlamaları için nitelikli çalışmalar yapanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde tüm öğretmenlerimizin katılımı ile yüz yüze sınav uygulaması konusuna yaptığımız öğretmenler kurulumuz verimli bir şekilde geçti ve öğrencilerimizin bu süreci en az baskı (stres / kaygı) yaşayarak ve en yüksek kazanç sağlayarak geçirebilmeleri için gerekli iş ve işlemler konuşuldu, kararlaştırıldı ve uygulanmaya başlandı.

Ara

Öğrenci merkezli nitelikli etkinlikleri ile öğrencilerini bilim insanı olma yolunda destekleyen okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde TÜBİTAK 2204A, 2204C ve 4006 başta olmak üzere okulumuzda yürütülen proje çalışmalarının mevcut durumu ve ilerisi için düşünülen proje çalışmaları konulu gündemimizle tüm öğretmenlerimizin katıldığı öğretmenler kurulumuzu gerçekleştirdik.

Ara

Öğrenci merkezli nitelikli etkinlikleri ile öğrencilerini bilim insanı olma yolunda destekleyen okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde TÜBİTAK 2204A, 2204C ve 4006 başta olmak üzere okulumuzda yürütülen proje çalışmalarının mevcut durumu ve ilerisi için düşünülen proje çalışmaları konulu gündemimizle tüm öğretmenlerimizin katıldığı öğretmenler kurulumuzu gerçekleştirdik.

Kas

Hem eğlenelim hem beyin jimnastiği yapalım diyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 23 öğrencimizin ve öğretmenimizin katılımıyla Öğretmenler Günü Özel Satranç Turnuvamızı gerçekleştirdik.

Kas

Hem eğlenelim hem beyin jimnastiği yapalım diyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 23 öğrencimizin ve öğretmenimizin katılımıyla Öğretmenler Günü Özel Satranç Turnuvamızı gerçekleştirdik.

Kas

Çiçeği burnundaki öğretmenlik günlerinin heyecanı ve bugünün birikimi ile okula koşa koşa seve seve ve güler yüzle gelen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü mutlu bir şekilde kutladık.

Kas

Çiçeği burnundaki öğretmenlik günlerinin heyecanı ve bugünün birikimi ile okula koşa koşa seve seve ve güler yüzle gelen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü mutlu bir şekilde kutladık.

Ekm

9. Sınıfları için karma ve harmanlanmış öğrenme etkinlikleri ile heyecanla öğrencilerini bekleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin etkin katılımı ile 9. Sınıf öğrencilerimizin 2. kademe yüz yüze eğitime en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için öğretmenler kurulumuzu 26 Ekim 2020 tarihinde topladık ve toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Ekm

9. Sınıfları için karma ve harmanlanmış öğrenme etkinlikleri ile heyecanla öğrencilerini bekleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin etkin katılımı ile 9. Sınıf öğrencilerimizin 2. kademe yüz yüze eğitime en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için öğretmenler kurulumuzu 26 Ekim 2020 tarihinde topladık ve toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Eyl

Üç yıldır pırıl pırıl parlayan bu yıl ortalığı yakacak olan İFL21'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın ve son sınıflara ders veren öğretmenlerimizin katılımı ile hem kısa hem orta vadede en verimli şekilde son sınıf öğrencilerimize mevcut durum ve koşullardaki fırsatları lehimize kullanrak nasıl yardımcı olabileceğimiz ile ilgili olağan çevrim içi toplantılarımızdan birini daha gerçekleştirdik.

Eyl

Üç yıldır pırıl pırıl parlayan bu yıl ortalığı yakacak olan İFL21'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın ve son sınıflara ders veren öğretmenlerimizin katılımı ile hem kısa hem orta vadede en verimli şekilde son sınıf öğrencilerimize mevcut durum ve koşullardaki fırsatları lehimize kullanrak nasıl yardımcı olabileceğimiz ile ilgili olağan çevrim içi toplantılarımızdan birini daha gerçekleştirdik.

Nis

Olağanüstü durumları olağan hale getirebilecek niteliğe sahip güçlü bir ekibin mevcut durumu en iyi şekilde değerlendirip doğru strateji ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirttiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında öğretmenlerimizin katılımı ile eğitim faaliyetlerimizin mevcut durumu değerlendirildi ve iyi yönettiğimiz sürecin nitelikli bir şekilde devam etmesi için gerekli kararlar alındı.

Nis

Olağanüstü durumları olağan hale getirebilecek niteliğe sahip güçlü bir ekibin mevcut durumu en iyi şekilde değerlendirip doğru strateji ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirttiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında öğretmenlerimizin katılımı ile eğitim faaliyetlerimizin mevcut durumu değerlendirildi ve iyi yönettiğimiz sürecin nitelikli bir şekilde devam etmesi için gerekli kararlar alındı.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Harvard Üniversitesi Kimya ve Kimyasal Biyoloji Bölümü arasında imzalanan, ortaöğretim kurumlarında görev yapan fen bilimleri öğretmenlerinin mesleki gelişimleri için eğitici eğitimlerine yönelik iş birliği protokolü kapsamında İzmir Fen Lisesi Öğretmenlerinden Matematik Alanında Münire ŞİMŞEKER, Fizik Alanında Serkan YOLCU, Kimya Alanında Dr. Gülseren COŞKUN ve Dr. Barış DEMİRDAĞ ve Biyoloji Alanında Dr. Meryem YAZICI Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin misafirliğinde eğitimlerine devam ediyorlar.

Ara

Bireysel gelişimin takip edilmesi ve zamanında doğru kararlarla gelecek başarıların temellerini atan okul İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde sınıf danışman öğretmeni ve sınıfın dersine giren öğretmenlerimizin katılımı ile olağan ve özel durumlar için yapılan Şube Öğretmenler Kurulu çalışmalarımız planlı takvimimize uygun olarak ve gerekli durumlarda gündeme özel toplanarak çalışmalarına devam etmektedir.

Kas

İlk günün heyecanı bugünün deneyimi ile okula güler yüzle ve koşarak gelen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde ´94 Mezunumuz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ve okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü mutlu bir şekilde kutladık.

Kas

Nitelikli ve özverili çalışmaları ile örnek olan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI Eğitimde Fark Yaratan Öğretmen olarak Ankara'ya İzmir'i temsilen çağrılmıştır. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklere katılan kıymetli öğretmenimiz kendisi ile ilgili sunumunu da yapmış olup 24 Kasım öğretmenler gününe kadar sürecek olan çeşitli etkinliklerde İzmir'i temsil edecektir.

Eyl

Öğrencimizin sesini duyarak onlara daha yararlı olabildiğimizi söyleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Okul Psikolojik Danışmanımız - Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ tek tek sınıf sınıf gezerek öğrencilerimizin ilk gün izlenimlerini aldılar ve onları dinlediler.

Eyl

Öğrencimizin sesini duyarak onlara daha yararlı olabildiğimizi söyleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Okul Psikolojik Danışmanımız - Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ tek tek sınıf sınıf gezerek öğrencilerimizin ilk gün izlenimlerini aldılar ve onları dinlediler.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında, Müdür Yardımcılarımızın koordinesinde, Okul Psikolojik Danışmanımızın desteğinde ilgili sınıfın/şubenin dersine giren öğretmenlerin katılımı ile Şube Öğretmenler Kurulları Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 110. Maddesine (Değişik: RG 16/9/2017-30182) göre oluşturulmuş ve ilgili gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilen Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız her sınıf/şube için yapılmıştır.

Mrt

Öğrencilerimiz için en iyi eğitim ve öğretim ortamını sunabilmek ve onlar için en iyi eğitim ve öğretim faaliyetlerini yapmak için uğraş veren öğretmenlerimizin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda Eğitim Bilişim Ağı faaliyetlerimizinde vurgulandığı Mart Ayı Olağan Öğretmenler Kurulumuzu okulumuzun öğretmenler odasında gerçekleştirdik.

Şbt

Öğrencilerimiz için en iyisini yapmak amacıyla uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda öğretmenler odamızda toplandık ve pansiyondaki olumlu ve nitelikli etkinliklerin arttığını konuşup öğrencilerimiz için pansiyon Hizmetlerinin kalitesini arttırmak için uygulamaya dönük yeni kararlar aldık.

Şbt

"Her alanda her zaman en iyisi İzmir Fen Lisesi" diyebilmek için çalışan öğrencilerin ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda İkinci Dönem Öğretmenler Kurulu ve ertesi gün Zümre Başkanları Kurulu Toplantılarımızı gerçekleştirdik.

Ock

Dört duvarla sınırlanamayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 12A Sınıfımız ve Öğretmenlerimiz yılın son spor etkinliği olarak gösteri maçına çıktılar.

 

Haz

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığındaki 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısını gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

May

Her zaman birlik ve beraberlik içinde çözümün bir parçası olmak düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Sonuna doğru Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında ikinci dönemle ilgili bir ön değerlendirme ve dönem sonu işlemlerle ilgili öğretmenler kurulu toplantısı yaptık.

May

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Genel Veli Toplantımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda yapılmıştır.

May

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Genel Veli Toplantımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda yapılmıştır.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdür Yardımcılarımız başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde ilgili sınıfların ders öğretmenlerinin katılımı ile Şube Öğretmenler Kurullarını toplamaya devam ediyoruz.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde 9C ve 10A için Şube Öğretmenler Kurulunu topladık.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmeni koordinesinde her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştireceğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 9A Sınıfımız ile başlamıştır.

Şbt

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Kıymetli Zümre Başkanlarımız, belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda öğretmenler odamızda toplandılar ve ikinci dönem için kritik kararlar aldılar.

Şbt

İnsanlığa katkı sağlayacak gençlerin yetiştirilmesi için heyecanla ve azimle çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında gündem maddelerimiz doğrultusunda 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Öğretmenler Kurulu toplantımızı yaptık.

Ock

Öğrencisinin başarısını arttırması ve sürdürmesi için destek olan okul İzmir Fen Lisesi´nde 12. Sınıflarımızın Başarısı gündemli toplantımız Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Bilim Kurulu odamızda gerçekleştirilmiştir.

Nis

2016-2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi öğrencilerimizin başarı durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Ara

Nitelikli ve güçlü bir eğitim - öğretim kadrosunun lideri olmanın haklı onurunu yaşayan ve bunun sorumluluğunu taşıyan Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında, veli toplantımız sonrası gerçekleştireceğimiz yenilikler ve iyileştirmeler ile ilgili kararlar almak için Zümre Başkanları Toplantısı yaptık.

Ara

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle kahvaltı yaptık.

Ara

2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem için öğrencilerimizin okuldaki durumlarını velilerimizle paylaşmak, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla 11.12.2016 tarihinde veli toplantısı yapıltık.

Ara

2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem için öğrencilerimizin okuldaki durumlarını velilerimizle paylaşmak, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla 11.12.2016 tarihinde veli toplantısı yapıltık.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU başkanlığında her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı tamamladık.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Okul Yönetimimiz liderliğinde, Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Öğretmenler Günü anlamına yakışan şekilde kutlandı.

Kas

Kas

Okul Aile Birliği Başkanımızı çağrısı doğrultusunda 23 Ekim 2016 Pazar Günü 13.00´da Okulumuzun Yemekhanesinde Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik. Toplantımızın ardından velilerimizi ana binamıza aldık ve her şube kendi sınıfında olmak üzere veli toplantılarımızı gerçekleştirdik.

Kas

Okul Aile Birliği Başkanımızı çağrısı doğrultusunda 23 Ekim 2016 Pazar Günü 13.00´da Okulumuzun Yemekhanesinde Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik. Toplantımızın ardından velilerimizi ana binamıza aldık ve her şube kendi sınıfında olmak üzere veli toplantılarımızı gerçekleştirdik.