T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik

Nitelikli Proje Çalışmaları ile öğrencilerine bilimi sevdiren ve Prestijli Birinciliklerle adından söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Projemizle devam ediyor.

Nitelikli Proje Çalışmaları ile öğrencilerine bilimi sevdiren ve Prestijli Birinciliklerle adından söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Projemizle devam ediyor.

Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın koordinesinde hazırlanan Araştırma Projelerini öğrencilerimiz Yağmur ve Hande Sena etkili ve nitelikli bir sunum ile 9. Sınıf Öğrencilerimize anlatılar.

Değerli öğrencilerimiz buram buram bilim kokan projelerini kullandıkları bilimsel yöntem ve teknikleri vurgulayarak adım adım anlattılar. Bununla birlikte neden proje yaptıklarını, nasıl bir ön çalışma yaptıklarını ve proje yaparken mutlaka dikkat edilmesi gereken önemli aşamaları / durumları da öğrencilerimize anlattılar. Başarılı bir proje çalışması için bir kaç sırlarını da açıklayan ekibimiz 9. sınıflarımızdan bayağı alkış alarak sunumlarını tamamladılar.

Bu değerli çalışmaların 9. sınıf öğrencilerimizle buluşmasını sağlayan Proje Hazırlama Dersinin Değerli Öğretmenlerine, bu değerli çalışmalara danışmanlık yapan Kıymetli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´a, bu değerli çalışmaların altına imzalarını atan ve İFL´li olmanın hakkını veren değerli öğrencilerimize ve bu değerli çalışmaları dikkatle ve ilgiyle takip eden 9. Sınıf Öğrencilerimize emek ve sabırlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik9. Sınıflarımıza İyi Örnekler Proje Sunumları - Prestij ve Birincilik

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.04.2018 - Güncelleme: 07.06.2024 14:02 - Görüntülenme: 994
  Beğen | 1  kişi beğendi