T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

AFAD Afetlere Hazırlık Eğitimi

Her zaman her alanda en kötüsüne de hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde AFAD yetkilileri tarafından 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimize Afetlere Hazırlık Eğitimi verilmiştir.

Her zaman her alanda en kötüsüne de hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde AFAD yetkilileri tarafından 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimize Afetlere Hazırlık Eğitimi verilmiştir.

Okulumuz öğrencileri için değerli zamanlarını ve kıymetli emeklerini veren AFAD yetkililerine teşekkür ederiz.

 

AFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık EğitimiAFAD Afetlere Hazırlık Eğitimi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.02.2020 - Güncelleme: 29.05.2024 11:43 - Görüntülenme: 633
  Beğen | 2  kişi beğendi