Ankara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve Üniversiteler - Filiz Hocamızın Gözünden

Değerlerini ve hedeflerini bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Ankara'daki Üniversiteleri ziyaret etmişlerdir.

Ankara gezimiz ile ilgili detaylı haberimizden önce Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ'un gözüyle Ankara Ziyaretimizi paylaşmak istedik.

Değerli Öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize ayırdıkları zaman ve gösterdikleri emekten ötürü teşekkür ederken bu ziyaretimizde bizlere kılavuzluk yapan turist rehberimize ve sunum yapan üniversitelerimizin tanıtım ofizindeki uzmanlarımıza teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Filiz öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ankara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve ÜniversitelerAnkara Gezisi - Anıtkabir, TBMM ve Üniversiteler

Yayın: 08.11.2019 - Güncelleme: 11.06.2024 08:47 - Görüntülenme: 1033