Bir Vatan Kalbinin Attığı Yer

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" dedirten atalarımızın yazdığı Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümünü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

"Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın,

Bir vatan kalbinin attığı yerdir."

Necmettin Halil ONAN

"Milletimizin birlik ve beraberlik içinde; vatan, millet, bayrak, din ve devlet sevgisiyle yazdığı bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümünü kutluyor.  Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun."

MAHMUT YILDIZ

OKUL MÜDÜRÜ