Bitmeyen Öğretmenler Günü Yapmışlar

Öğretmenlerini seven ve sayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9B sınıfı öğretmenlerine küçük bir sürpriz yaparak "siz bizim için bir gün değil her gün değerlisiniz" dedi.

24 Kasım öğretmenler günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlansa da 9B sınıfı küçük bir incelik göstererek öğretmenler gününden sonra "siz bizim için bir gün değil her gün değerlisiniz" mesajını vermek için sınıflarında tenefüs saatinde öğretmenlerini sınıflarına çağırarak küçük bir sürpriz hazırladılar.

Tüm öğrencilerimize hissettikleri sevgiden ve gösterdikleri saygıdan ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Bitmeyen Öğretmenler Günü YapmışlarBitmeyen Öğretmenler Günü YapmışlarBitmeyen Öğretmenler Günü YapmışlarBitmeyen Öğretmenler Günü YapmışlarBitmeyen Öğretmenler Günü Yapmışlar

Yayın: 30.11.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 10:33 - Görüntülenme: 735

Etiketler :