T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

IJSO'da 2 Bronz Madalya Kazandık

Bilimsel çalışmalarda fark yaratan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun gözetiminde Bilim Olimpiyatlarına çalışan Kimya Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Bilge Ceyda Uzun ve Biyoloji Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Anıl Deniz YILMAZ, Türk Milli Takımı Koordinatörü Prof. Dr. Leyla AÇIK hocamızın kafile başkanlığında katıldıkları ve Katar'da düzenlenen International Junior Science Olympiad 2019'da ülkemizi gururla ve başarıyla temsil edip 2 Bronz Madalya kazanmışlardır.

Bilimsel çalışmalarda fark yaratan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun gözetiminde Bilim Olimpiyatlarına çalışan Kimya Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Bilge Ceyda Uzun ve Biyoloji Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Anıl Deniz YILMAZ, Türk Milli Takımı Koordinatörü Prof. Dr. Leyla AÇIK hocamızın kafile başkanlığında katıldıkları International Junior Science Olympiad 2019'da ülkemizi gururla ve başarıyla temsil edip 2 Bronz Madalya kazanmışlardır.

Olimpiyat Çalışmalarımıza büyük desteği olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet YİĞİT başta olmak üzere okulumuzdaki olimpiyat çalışmalarına destek olan tüm paydaşlarımıza ve öğrencilerimizin uluslararası başarı göstermelerini sağlayan başta TÜBİTAK Yetkilileri ve Prof. Dr. Leyla AÇIK hocamız olmak üzere öğrencilerimizin üstünde emeği olan tüm paydaşlarımıza verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

İki pahabiçilmezimiz Bilge ve Anıl'a da ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi gösterdikleri performans ile aldıkları sonuçtan ötürü de tebrik ederiz. İyi ki varsınız.

IJSOda 2 Bronz Madalya KazandıkIJSOda 2 Bronz Madalya KazandıkIJSOda 2 Bronz Madalya KazandıkIJSOda 2 Bronz Madalya KazandıkIJSOda 2 Bronz Madalya KazandıkIJSOda 2 Bronz Madalya KazandıkIJSOda 2 Bronz Madalya Kazandık

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.12.2019 - Güncelleme: 30.05.2024 09:10 - Görüntülenme: 4389
  Beğen | 25  kişi beğendi