International Junior Science Olympiad

Ulusal ve uluslararası olimpiyat deneyimi ve kültürü olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya ve Biyoloji Alanlarından "International Junior Science Olympiad" için seçilen öğrencilerimiz Bilge ve Anıl çalışmalarına devam ediyor.

Ulusal ve uluslararası olimpiyat deneyimi ve kültürü olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya ve Biyoloji Alanlarından "International Junior Science Olympiad" için seçilen değerli öğrencilerimiz Bilge ve Anıl çalışmalarına devam ediyor.

Öğrencilerimizi çalıştıran değerli öğretim üyelerine ve uzmanlara ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

Okulumuzu en iyi şekilde temsil ediyor olan azimli, çalışan ve zeki öğrencilerimiz Bilge ve Anıl'ı da sabır, ilgi, emek ve performanslarından ötürü tebrik eder aynı disiplinle çalışmalarına devam etmelerini dileriz.

Detay: https://www.ijsoweb.org/

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğrafları bizlerle paylaşan değerli öğrencimiz Bilge'ye teşekkür ederiz.

IJSO International Junior Science OlympiadIJSO International Junior Science OlympiadIJSO International Junior Science OlympiadIJSO International Junior Science Olympiad

Yayın: 24.10.2019 - Güncelleme: 30.05.2024 09:21 - Görüntülenme: 1060