İstiklal Marşı Böyle Okunur!

Onurlu gençlerin bağımsızlık ateşi ile kavrulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Albayrağı taç edip beyazın saflığına siyahın karizmasını ekleyen 9. sınıf öğrencimiz Eylül, Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi´nin düzenlediği "Solo İstiklal Marşı Söyleme Yarışması"nda okulumuzu vakur duruşu ve gür sesi ile temsil etti.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencimize bizlere bu onuru yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Yayın: 07.03.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 09:13 - Görüntülenme: 802