T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: spor

Şbt

6 Şubat 2024 - 9 Şubat 2024 tarihleri arasında İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İzmir Satranç İl Temsilciliği'nin işbirliği ile Gençler, Yıldızlar ve Küçükler (Genel ve Kız Okul Takımları) "2023 – 2024 Öğretim Yılı Okullar Arası Mahalli Satranç Yarışması" düzenlenmiştir. Bu turnuvada İzmir Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit Kalkan ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde 4 takım ile temsil edilmiştir. Ömer Işık, Yalın Karapınar, Kadir Mert Şeker ve Mert Önder'in yer aldığı takımımız Turnuvayı İKİNCİ olarak tamamlamış ve bölge yarışmasında İzmir'i temsil etme hakkı kazanmıştır.

Ara

18 Aralık 2023 tarihinde öğle arasında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda sınıflar arası basketbol turnuva öğle arası yapılan ilk maç ile başlamış, çekişmeli ve seyri güzel mücadelelerle devam etmektedir.

Ekm

24 Ekim 2023 Salı Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kaptanlığında Öğretmenler Voleybol Takımımız 11. Sınıflarımızın Kız - Erkek Karma Öğrenci Voleybol Takımı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Kapalı Spor Salonumuzda volaybol maçı yaptılar.

Ekm

7 Ekim 2023 Cumartesi Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Gezi Kulübü Danışman Öğretmenimiz Ahmet KAMA (Tarih) koordinesinde Feslefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY, Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ, Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9., 10. ve 11. sınıflarımızdan oluşan 134 öğrencimiz ile 12 kilometrelik Vişnelik Köyü - Nazar Köy arasındaki doğa parkurunu profesyonel dağcılar (Yükseliş Dağcılık ve Spor Kulübü) eşliğinde yürüdük.

Tem

Okulumuzda öğrencilerimizin çok yönlü gelişmelerini destekleyen ve onların Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi "Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur" düsturu ile beden gelişimlerini olması gereken düzeyde tutmalarına yardımcı olan Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde düzenlenen spor etkinlikleri tamamladı ve son olarak voleybol turnuvası ödül töreni ile öğrencilerimiz madalyalarını ve kupalarını aldılar.

Haz

2020 yılından bu yana Türkiye'nin farklı üniversitelerinden ve okullarından matematikçilerin birlikte organize ettiği, Türkiye'deki matematik müfredatına dayalı bir matematiksel bilgi yarışması olan Türkiye Matematik Yarışmasında Matematik Öğretmenimiz Dr. Selçuk SAĞBAŞ danışmanlığında katılan Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimiz okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ederek 11. sınıflarımızdan 3 öğrencimiz, 10. sınıflarımızdan 4 öğrencimiz ve 9. sınıflarımızdan 2 öğrencimiz olmak üzere 9 öğrencimiz 9 madalyayı okulumuza kazandırmışlardır.

Haz

25 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz geleneksel etkinliklerimizden biri İFL Bahar Şenliğimizdi. Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN ile Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR desteğinde tüm öğrencilerimizin katılımı ile İFL Bahar Şenliği 2023'ü gerçekleştirdik.

Haz

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit Kalkan'ın koordinesinde 12. Sınıf Öğrencimiz Mehmet Mert Sarp'ın desteğinde tüm sınıflarımızın katılımı ile düzenlenen okul içi masa tenisi turnuvamız tamamlandı. 26 Mayıs 2023'te Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ dereceye giren öğrencilerimize bayrak törenimizde madalyalarını takdim etti ve okulumuzda spor yaparak kendilerini geliştiren tüm öğrencilerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zaman için teşekkür etti.

May

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde okulumuzda 19 Mayıs Atatğrk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

May

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Ock

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda öğle arasında sınıflar arası basketbol turnuvamız çekişmeli ve seyri güzel mücadelelerle devam ediyor.

Ara

14 - 22 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Turnuvalarında Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN yönetiminde Takım Kaptanımız Mehmet Sarp liderliğinde Ediz, Mehmet Ege ve Hüseyin okulumuzu Masa Tenisi alanında başarılı bir şekilde temsil ederek önce birinci turu birincilikle geçmiş ikinci turda da nitelikli oyunları ile kendilerinden söz ettirmişlerdir.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle o haftayı kapsayan haftada 8 Aralık 2022 tarihinde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda Ege Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu üyeleri, 9 sınıf öğrencilerimizle öğrencilerimizin engelilerin yaşadıklarını daha iyi anlayabilmeleri ve onların pencerelerinden dünyayı anlamlandırabilmeleri için bir parkur hazırlayıp engelliler günü özel bilinçlendirme ve farkındalık faaliyeti gerçekleştirdiler.

Haz

3 Haziran 2022 Cuma Günü Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Bilgi Yarışmasında ve Proje Yarışmalarında birinci olan öğrencilerimize ve Spor Müsabakalarında dereceye giren gençlerimize tören alanımızda başarı sertifikası vererek öğrencilerimizei onore etti.

May

Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR yönetiminde Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN ve Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU koordinesinde sınıf öğretmenlerimizin desteğinde Bahar Turnuvası Ödül Töreni kapalı spor salonumuzda gerçekleştirildi.

May

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU desteğinde Mayıs ayı boyunca düzenlenen Bahar Turnuvalarımızda Masa Tenisi ve Langırt Müsabakalarımız da yapıldı.

May

19 Mayıs 2022 Perşembe Günü okulumuzda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Okul Törenimiz anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirildi.

Mrt

10 Mart 2022 Tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun halı sahasında öğle arasında sınıflar arası futbol müsabakalarımız başlamıştır.

Şbt

15 Şubat 2022 Tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda öğle arasında sınıflar arası basketbol turnuvamız ilk maçı ile başlamıştır.

Ock

Akademik başarılarını sürdürürlerken stres atmak, beden sağlıklarını korumak ve rahatlamak amacıyla spor yapan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde sınıflar arası kız-erkek karma Voleybol müsabakaları dönem boyunca heyecanlı bir şekilde devam etti ve turnuva sonucunda ilk üç 12. sınıflarımız oldu.

Ara

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ilkesi ile hareket eden öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN´ın koordinesinde sınıflar arasında voleybol müsabakaları devam ediyor.

Ekm

Veri toplayan, verileri analiz eden ve strateji geliştiren başka bir değişle düşünen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Spor, Satranç ve Zeka Oyunları Kulübü Danışman Öğretmenimiz Ümit KALKAN (Beden Eğitimi) koordinesinde Kulüp Başkanlarımız Melike ve Hüseyin Batuhan'ın desteğinde kulüp öğrencimiz Ömer'in takibinde gösteri maçlarımız (11. sınıflarımız), alıştırmalarımız (satranç odası) ve 9. sınıflarımızın dönem maçları (turnuva) devam ediyor.

May

Kurtuluş kıvılcımı ile tutuşan meşalenin en azimli ve en kararlı taşıyıcılarının okulu İzmir Fen Lisesi´nde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi yoğun öğrenci ve veli katılımımızla çevrim içi bir şekilde ve anlamına yakışan titizlikte Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Eylem KILIÇASLAN´ın koordinesinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin sorumluluğunda gerçekleştirdik.

May

Eğitim meşalesini taşıma sorumluluğu ile her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

May

Akılcı stratejilerle ilerleyen, faydalı faaliyetlerle zamanını değerlendiren azimli ve kararlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10 öğrencimiz 2020–2021 Okul Sporları İzmir Online Satranç İl Seçmelerinde okulumuzu temsil ettimişlerdi. Seçmelerin sonuçları açıklandı ve öğrencilerimiz takım olarak İl Dördüncüsü oldular.

Nis

Satranç oynamaya ve strateji kurmaya salgın döneminde de devam eden bir elinde bin marifet öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10 öğrencimiz 2020–2021 Okul Sporları İzmir Online Satranç İl Seçmelerinde okulumuzu temsil ettiler.

Nis

Başarılarını vizyonu doğrultusunda her alanda perçinlerken öğrencilerinin çok yönlü gelişmelerini destekleyen okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda İzmir Okullar Arası Online Satranç Turnuvasına katılan öğrencilerimiz için yapılacak tören salgın tedbirleri kapsamında iptal edilince Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL (Beden Eğitimi) federasyon temsilcilerinden okul kupalarımızı ve madalyalarımız teslim aldı. Okulumuzda sergilenecek olan Kupalarımız ve yüz yüze eğitimde öğrencilerimize takdim edilecek madalyalarımız ise okul yönetimimize Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN tarafından teslim edildi.

Şbt

Salgın döneminde Chess.com ve LiChess.org aracılığı ile satranç oynamaya devam eden öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 14 öğrencimiz İzmir Okullar Arası Online Satranç Turnuvasına katıldılar ve turnuvada öğrencimiz Ömer Işık 15 Yaş Kategorisinde Dördüncü ve Eren Acet 16 Yaş Kategorisinde Beşinci olmuştur.

Şbt

Salgın döneminde Chess.com ve LiChess.org aracılığı ile satranç oynamaya devam eden öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 14 öğrencimiz İzmir Okullar Arası Online Satranç Turnuvasına katıldılar ve turnuvada öğrencimiz Ömer Işık 15 Yaş Kategorisinde Dördüncü ve Eren Acet 16 Yaş Kategorisinde Beşinci olmuştur.

May

Kurtuluş kıvılcımının tutuşturduğu özgürlük, bağımsızlık ve fedakarlık destanının kıymetini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi yoğun öğrenci ve veli katılımımızla çevrimiçi bir şekilde ve anlamına yakışan titizlikte Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordinesinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin sorumluluğunda gerçekleştirdik.

May

Kurtuluş kıvılcımının tutuşturduğu özgürlük, bağımsızlık ve fedakarlık destanının kıymetini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi yoğun öğrenci ve veli katılımımızla çevrimiçi bir şekilde ve anlamına yakışan titizlikte Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordinesinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin sorumluluğunda gerçekleştirdik.

May

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

May

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Haz

Spor kültürünü benimsemiş, spor disiplinini özümsemiş ve sporu hayatının bir parçası haline getirmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvamız kızların müsabakaları ile tamamlanmış ve öğrencilerimizin performansları Bayrak Törenimizde ödüllendirilmiştir.

May

Emanetin bilincinde olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

May

Mevcut durumu analiz edip kurguladıkları stratejileri ile kendi lehine çevirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ilgili öğrencilerimiz Ödüllü Satranç Turnuvamıza katıldılar.

May

Strateji bilen ve takım oyunu oynayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerinden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde 4+1 kişilik takımımızın katıldığı BEKO 18. Satranç Şöleninde öğrencilerimiz Lise Kategorisinde yarıştılar.

May

Spor yapmayı sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvamız tamamlanmıştır.

May

Strateji bilen ve takım oyunu oynayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerinden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde 4+1 kişilik takımımızın katıldığı BEKO 18. Satranç Şöleninde öğrencilerimiz Lise Kategorisinde yarıştılar.

May

Mevcut durumu analiz edip kurguladıkları stratejileri ile kendi lehine çevirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ilgili öğrencilerimiz Ödüllü Satranç Turnuvamıza katıldılar.

Nis

Doğaya duyarlı, sağlam ve dayanıklı sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL, Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR desteğinde 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Nis

Doğaya duyarlı, sağlam ve dayanıklı sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL, Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR desteğinde 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Nis

Çalışmasını bildikleri kadar eğlenmesini de bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bahar Şenliği 2019´u düzenledik. Okul Yönetimimizin sevk ve idaresinde, Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR ile Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıf Öğrenci Temsilcilerimiz ile Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu Bahar Şenliğimiz 2019 İFL YIKILIYOR KONSERİ ile Ege Üniversitesi´ni ve belki İzmir´i yerinden oynatarak tamamlandı.

Nis

Çalışmasını bildikleri kadar eğlenmesini de bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bahar Şenliği 2019´u düzenledik. Okul Yönetimimizin sevk ve idaresinde, Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR ile Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıf Öğrenci Temsilcilerimiz ile Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu Bahar Şenliğimiz 2019 İFL YIKILIYOR KONSERİ ile Ege Üniversitesi´ni ve belki İzmir´i yerinden oynatarak tamamlandı.

Şbt

Sporu ve sporcuyu sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Pansiyonumuzdan Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzda kurulan Futbol Takımımız Bornova Kaymakamlık Futbol Turnuvası’na renk kattı.

Şbt

Zamanlarını yararlı faaliyetlerle geçiren öğrencilerin okulu izmir Fen Lisesinde Değerli Satranç Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde bir kız ve üç genel takımımızda yer alan toplam 20 lisanslı satranç oynayan öğrencimiz 2018 - 2019 Öğretim Yılı Okul Sporları Satranç Turnuvasında okulumuzu yükselerek temsil ettiler.

Şbt

Zamanlarını yararlı faaliyetlerle geçiren öğrencilerin okulu izmir Fen Lisesinde Değerli Satranç Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde bir kız ve üç genel takımımızda yer alan toplam 20 lisanslı satranç oynayan öğrencimiz 2018 - 2019 Öğretim Yılı Okul Sporları Satranç Turnuvasında okulumuzu yükselerek temsil ettiler.

Şbt

Su üstünde bilim insanı sualtında ragbi oyuncusu olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrencimiz Şeyda Asena BÜYÜKÖZ ve takımı, 18 Yaş Altı (U18) Federasyon Kupası’nda ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI ve madalyası kazandı.

Ock

Takım oyununda da fark yaratan okul İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde birinci dönem spor müsabakaları basketbol maçı ile tamamlandı.

Ock

Bireysel başarıları kadar ekip çalışmalarında da iddialı olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Basketbol Müsabakaları Okulumuzun Kapalı Spor Salonunda heyecanlı taraftarın önünde devam ediyor.

Ock

Dört duvarla sınırlanamayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 12A Sınıfımız ve Öğretmenlerimiz yılın son spor etkinliği olarak gösteri maçına çıktılar.

 

Ara

Strateji bilen ve takım oyunu oynayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerinden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ile Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU´nun koordinesinde 4+1 öğrencimizin katıldığı Konak Belediyesi İsmet İnönü´yü Anma Satranç Turnuvasında öğrencilerimiz Lise Kategorisinde Birinci oldular.

Ara

Strateji bilen ve takım oyunu oynayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerinden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ile Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU´nun koordinesinde 4+1 öğrencimizin katıldığı Konak Belediyesi İsmet İnönü´yü Anma Satranç Turnuvasında öğrencilerimiz Lise Kategorisinde Birinci oldular.

Kas

Mevcut durumu kendi lehine çevirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU koordinesinde ilgili öğrencilerimiz okulumuzu "Konak Belediyesi İsmet İnönü´yü Anma Satranç Turnuvasında" temsil edecek olan 4+1 kişilik okul takımına girmek amacıyla 5 turluk okul satranç turnuvasında 3. turu tamamladılar.

Kas

Durumu analiz edip hedefine gidebileceği bir strateji geliştirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU koordinesinde ilgili öğrencilerimiz okulumuzu "Konak Belediyesi İsmet İnönü´yü Anma Satranç Turnuvasında" temsil edecek olan 4+1 kişilik okul takımına girmek amacıyla 5 turluk okul satranç turnuvasında maç yapıyorlar.

Kas

Karşı stratejiyi çözen ve mevcut duruma göre kendi stratejisini en doğru ve hızlı bir şekilde oluşturanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN desteğiyle Satranç Kulübü Danışman Öğretmenleri 3Se (Selçuk, Serkan ve Sertaç) koordinesinde Satranç Odamız kullanıma açılmış ve ilk turnuvamız gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Yeşili ve maviyi seven ve koruyan sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ desteğinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Ekm

Yeşili ve maviyi seven ve koruyan sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ desteğinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Ekm

Çok yönlü bir şekilde kendilerini geliştirenlerin okulu izmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimize Dağcılık Kulübünün Eğitim Uzmanları ve Gönüllüleri Dağcılık hakkında sunum yaptılar.

Ekm

Çok yönlü bir şekilde kendilerini geliştirenlerin okulu izmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimize Dağcılık Kulübünün Eğitim Uzmanları ve Gönüllüleri Dağcılık hakkında sunum yaptılar.

Ekm

Zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Ekm

Akademik yeterlilikleri kadar fiziki kondisyonlarını da geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

May

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Atatrük´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreni anlamına yakışan şekilde yapıldı.

Nis

Enerjisini ve zamanını doğru kullanmayı bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Voleybol Turnuvamız Final Maçı ile tamamlanmış olup Bayrak Töreninde ise alkışlar arasında ödüller verilmiştir.

Nis

Doğayı ve sporu sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL, Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA ve Kıymetli Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU öncülüğünde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda (Menderes Çile Köyü Sığındı Dağı) spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Nis

Doğayı ve sporu sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL, Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA ve Kıymetli Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU öncülüğünde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda (Menderes Çile Köyü Sığındı Dağı) spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Mrt

Bilinçli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız ilk maç ile başlamıştır.

Şbt

Zeki, çevik aynı zamanda ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kapalı Spor Salonumuzda Sınıflar Arası Futbol Müsabakalarımız seyri güzel bir final maçı ile tamamlandı. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Futbol Müsabakalarının galibi 10C kupayı kaldırdı.

Şbt

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´den iki takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışmasına katıldılar.

Ara

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvamız devam ediyor.

Kas

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Basketbol Turnuvamız devam ediyor.

Haz

Okulumuzda Kapalı Spor Salonu (Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futsal Karma Saha + Masa Tenisi + Langırt + Yürüyüş Bandı + Ağırlıklar), Açık Basketbol Sahası (Potaların altında Minyatür Futbol Kaleleri) ve yapımı devam eden halı saha bulunmaktadır. Tadilata alınan açık voleybol sahamız kapalı spor salonumuzun arkasındadır. Aynı zamanda öğrencilerimiz Ege Üniversitesi Kampüsünde yer alan imkanlardan da faydalanabilmektedir.