Mart Ayı Olağan Öğretmenler Kurulu Toplantısı

Öğrencilerimiz için en iyi eğitim ve öğretim ortamını sunabilmek ve onlar için en iyi eğitim ve öğretim faaliyetlerini yapmak için uğraş veren öğretmenlerimizin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda Eğitim Bilişim Ağı faaliyetlerimizinde vurgulandığı Mart Ayı Olağan Öğretmenler Kurulumuzu okulumuzun öğretmenler odasında gerçekleştirdik.

Mart Ayı Olağan Öğretmenler Kurulu ToplantısıMart Ayı Olağan Öğretmenler Kurulu ToplantısıMart Ayı Olağan Öğretmenler Kurulu ToplantısıMart Ayı Olağan Öğretmenler Kurulu Toplantısı

Yayın: 23.03.2019 - Güncelleme: 29.05.2024 11:40 - Görüntülenme: 581