Öğretmenler Kurulu Toplantıları

Mesai saatleri gözetmeden fedakar ve vefalı bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin aktif katılımıyla gündem maddelerimiz doğrultusunda çevrim içi toplantılarımızı gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz.

Mesai saati gözetmeden fedakar ve vefalı bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin aktif katılımıyla gündem maddelerimiz doğrultusunda çevrim içi toplantılarımızı gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz.

Bakanlığımızın resmi yazılarına ve pandemi sürecinin gidişatına göre etkin bir şekilde sürece uyum sağlamak ve süreci öğrencilerimizin lehine çevirebilmek için sık sık çeşitli gündem maddeleri doğrultusunda çevrim içi olarak bir araya gelerek ortak akılla mevcut durumu tahlil edip en nitelikli çözümde kaliteli bir takım çalışması yapmak için mesai saatleri içinde veya dışında fark etmeksizin toplanıp karar alıyor aldığımız kararları uyguluyor ve sonuçlarını değerlendirip hızlı bir şekilde iyileştirme ve düzeltme faaliyetleri ile öğrencilerimizi destekliyoruz.

Kaptanın iyisinin fırtınalı denizlerde belli olduğunu bilerek bize emanet edilen cevherin pahabiçilmezliğini düşünerek hareket eden İzmir Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerilerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yayın: 29.09.2020 - Güncelleme: 29.09.2020 21:12 - Görüntülenme: 679