Öğretmenler Kurulumuzun Olağan Toplantısı Tamamlandı

Olağanüstü durumları olağan hale getirebilecek niteliğe sahip güçlü bir ekibin mevcut durumu en iyi şekilde değerlendirip doğru strateji ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirttiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında öğretmenlerimizin katılımı ile eğitim faaliyetlerimizin mevcut durumu değerlendirildi ve iyi yönettiğimiz sürecin nitelikli bir şekilde devam etmesi için gerekli kararlar alındı.

Emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

NOT: Çevrim içi veli toplantılarımız ve konu pekiştirme sınavlarımız planlı bir şekilde devam edecektir.

Öğretmenler Kurulumuzun Olağan Toplantısı Tamamlandı

Yayın: 23.04.2020 - Güncelleme: 23.04.2020 10:45 - Görüntülenme: 611