T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Okul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli Toplantısı

Okul aile birliğinin önemini bilen ve bu birliğe katkı sağlayan velilerin ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Aile Birliği Divanı yönetiminde önce Olağan Okul Aile Birliği Toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantının ardından da 9. Sınıf öğrencilerinin velileri ile 9. sınıflara dersi olan öğretmenlerimiz 9. sınıflar için veli toplantısı yaptılar.

Okul aile birliğinin önemini bilen ve bu birliğe katkı sağlayan velilerin ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Aile Birliği Divanı yönetiminde önce Olağan Okul Aile Birliği Toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantının ardından da 9. Sınıf öğrencilerinin velileri ile 9. sınıflara dersi olan öğretmenlerimiz 9. sınıflar için veli toplantısı yaptılar.

Tatil günü okula gelip öğrencilerimiz için fedakarlıkta bulunan hem velilerimize hem de öğretmenlerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

 

Okul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli ToplantısıOkul Aile Birliği Toplantısı ve 9. Sınıf Velileri ile Veli Toplantısı

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.10.2019 - Güncelleme: 22.11.2023 09:45 - Görüntülenme: 903
  Beğen | 1  kişi beğendi