Etiket Sonuçları: birliği

Kas

Emniyet Genel Müdürlüğü onayı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen SİBERAY Projesi faaliyetleri çerçevesinde İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü İZMİR EBA liderliğinde okulumuzda 26 Ekim 2022 tarihinde 14.00 - 16.00 saatleri arasında Siber Güvenlik Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi verildi.

Şbt

15 Şubat 2022 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü onayı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen SİBERAY Projesi faaliyetleri çerçevesinde İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü İZMİR EBA liderliğinde okulumuzda Siber Güvenlik Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi verildi.

Kas

Fedakar öğretmenlerin dört duvarı ve mesai saatlerini aşarak kendilerine emanet edilen öğrencilerine gönüllü ve güler yüzlü bir şekide sahip çıktığı okul İzmir Fen Lisesinde Birinci Dönem Yüz Yüze Veli Toplantımıza katılamayan velilerimiz için Çevrim İçi Veli Toplantımızı veli toplantısı gündem maddeleri ışığında her sınıf düzeyinde ayrı günlerde gerçekleştirdik.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 06 Ekim 2021 Çarşamba Günü Saat: 16.00´da Okul Konferans Salonunda çoğunluk sağlanarak duyurulan gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

May

En verimli ve nitelikli şekilde öğrenci, veli ve öğretmen işbirliğini gerçekleştirebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında müdür yardımcılarımızın koordinesinde okul psikolojik danışmanımız ve rehber öğretmenimiz ile sınıf rehber öğretmenlerimizin desteğinde çevrim içi olarak 9., 10., 11. ve 12. sınıflarımız için ayrı ayrı veli toplantılarımızı ders öğretmenlerimizin ve velilerimizin yüksek katılımı ile tamamladık.

Ekm

Okul aile birliğinin önemini bilen ve bu birliğe katkı sağlayan velilerin ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Aile Birliği Divanı yönetiminde önce Olağan Okul Aile Birliği Toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantının ardından da 9. Sınıf öğrencilerinin velileri ile 9. sınıflara dersi olan öğretmenlerimiz 9. sınıflar için veli toplantısı yaptılar.

Nis

Etkin okul - aile işbirliği ile öğrencileri için en iyisi olan okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Müdür Yardımcılarımız Koordinesinde Ders Öğretmenlerimizin desteğinde ve Velilerimizin etkin katılımı ile İkinci Dönem Veli Toplantımızı gerçekleştirdik.

Nis

Mrt

"Her Alanda Her Zaman En İyisi" olabilmemiz için Vizyon 2023 belgesi ışığında Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Saffet KÖSE, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kadir KADIOĞLU ve Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Üniversite - Fen Lisesi İşbirliği kapsamında hazırlanan protokolü imzaladılar.

Ara

Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet ERSAN ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU, Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektör Yardımcımızın makamında fikir teatisi yaptı.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 21 Ekim 2018 Pazar Günü Saat: 11.00´da Okul Konferans Salonunda çoğunluk sağlanarak duyurulan gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK, Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektörümüzün makamında fikir teatisi yaptı.

Kas

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Okul Aile Birliği ve Veli Toplantılarımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda yapılmıştır.

Kas

İzmir Fen Lisesi Okul Aile Birliği 28/10/2016 Cuma günü kurul ve komisyon üyelerini belirlemek için toplanarak aşağıdaki gibi yetkilendirilmiştir.

Kas

Okul Aile Birliği Başkanımızı çağrısı doğrultusunda 23 Ekim 2016 Pazar Günü 13.00´da Okulumuzun Yemekhanesinde Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik. Toplantımızın ardından velilerimizi ana binamıza aldık ve her şube kendi sınıfında olmak üzere veli toplantılarımızı gerçekleştirdik.