Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Etkinliği

Değerlerinin bilincinde olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Filiz ÇETİN koordinesinde Değerli Bilim İnsanı Prof. Dr. Mehmet AYDIN öğrencilerimize Prof. Dr. Fuat Sezgin temalı seminer verdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü, Dinler Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet AYDIN'a bizlere ayırdığı zaman ve bizler için verdiği emekten öütürü teşekkür eder kendisini farklı bir sunumda yine aramızda görmeyi diler saygılarımızı sunarız.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL'a teşekkür ederiz.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı EtkinliğiProf. Dr. Fuat Sezgin Yılı EtkinliğiProf. Dr. Fuat Sezgin Yılı Etkinliği

Yayın: 28.05.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 09:15 - Görüntülenme: 700