T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Rekortmenler Bayrak Töreninde Ödül Aldı

"Göğsünü gere gere İzmir Fen Liseliyim" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bu alandaki Türkiye Rekorunun sahibi ve Türkiye için Küçükler Bilim Olimpiyatları Tarihine adını yazıran iki pahabiçilmez öğrencimizi bayrak törenimizde ödüllendirdi.

"Göğsünü gere gere İzmir Fen Liseliyim" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bu alandaki Türkiye Rekorunun sahibi ve Türkiye için Küçükler Bilim Olimpiyatları Tarihine adını yazıran iki pahabiçilmez öğrencimizi bayrak törenimizde ödüllendirdi.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun gözetiminde Biyoloji Alanında Değerli Biyoloji Öğretmeniiz Dr. Meryem YAZICI ve Kimya Alanında Kıymetli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında Bilim Olimpiyatlarına çalışan Kimya Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Bilge Ceyda Uzun ve Biyoloji Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Anıl Deniz YILMAZ, Türk Milli Takımı Koordinatörü Prof. Dr. Leyla AÇIK hocamızın kafile başkanlığında katıldıkları International Junior Science Olympiad 2019'da ülkemizi gururla ve başarıyla temsil edip 2 Bronz Madalya kazanmışlardır.

Bu başarı okulumuza Türkiye Rekorunun ilk sahipliğini getirmiştir. Türk Milli Takımına kaynaklık eden okullar arasında madalya alan en fazla öğrenci İzmir Fen Lisesi'nden Türk Milli Takımına gitmiştir.

Bununla birlikte Türkiye olarak ilk kez katıldığımız bu Küçükler Bilim Olimpiyatında da İlk Milli Takım Üyeleri ve İlk Madalyaların Sahipleri olarak öğrencilerimiz adlarını Olimpiyat Tarihine ışıl ışıl yazdırmışlardır.

Olimpiyat Çalışmalarımıza büyük desteği olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet YİĞİT başta olmak üzere okulumuzdaki olimpiyat çalışmalarına destek olan tüm paydaşlarımıza ve öğrencilerimizin uluslararası başarı göstermelerini sağlayan başta TÜBİTAK Yetkilileri ve Prof. Dr. Leyla AÇIK hocamız olmak üzere öğrencilerimizin üstünde emeği olan tüm paydaşlarımıza verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

İki pahabiçilmezimiz Bilge ve Anıl'a iki değerli öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI ve Dr. Barış DEMİRDAĞ'a da ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten dolayı teşekkür ederiz. Gösterilen performans ve alınan sonuçtan ötürü de tebrik ederiz. İyi ki varsınız.

 

Rekortmenler Bayrak Töreninde Ödül AldıRekortmenler Bayrak Töreninde Ödül AldıRekortmenler Bayrak Töreninde Ödül AldıRekortmenler Bayrak Töreninde Ödül AldıRekortmenler Bayrak Töreninde Ödül AldıRekortmenler Bayrak Töreninde Ödül AldıRekortmenler Bayrak Töreninde Ödül Aldı

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.12.2019 - Güncelleme: 30.05.2024 09:10 - Görüntülenme: 3373
  Beğen | 10  kişi beğendi