Salgın Tedbirleri Kapsamında Okul Hemşiremiz Öğrencilerimize Sunum Yaptı

Her koşul altında en sağlıklı ve en iyi şekilde eğitim - öğretim faaliyetlerinde yer alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimizin liderliğinde okul hemşiremiz pansiyonda kalan öğrencilerimize öncelik vererek tüm öğrencilerimize salgın tedbirleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Okulumuzun konferans salonunda salgın tedbirleri kapsamında seyrek oturtularak bilgilendirmeye katılan öğrencilerimiz Okulum Temiz Belgemiz kapsamındaki ek tedbirlerimizle birlikte okulumuzda nasıl hareket edeceklerine ve nelere dikkat edeceklerine daha detaylı bir şekilde vakıf oldular.

Bilgilendirme için verilen emek ve zamandan ötürü hemşiremize ve aktif dinleyen ve özenle söylenenleri gerçekleştiren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 20.03.2021 - Güncelleme: 21.03.2021 09:53 - Görüntülenme: 385