Şube Öğretmenler Kurullarımız Toplandı

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında, Müdür Yardımcılarımızın koordinesinde, Okul Psikolojik Danışmanımızın desteğinde ilgili sınıfın/şubenin dersine giren öğretmenlerin katılımı ile Şube Öğretmenler Kurulları Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 110. Maddesine (Değişik: RG 16/9/2017-30182) göre oluşturulmuş ve ilgili gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilen Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız her sınıf/şube için yapılmıştır.

Öğrencilerimiz için en iyisini düşünen, düşünülene katkı sağlayan ve düşündüğünü gerçekleştiren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Şube Öğretmenler KuruluŞube Öğretmenler KuruluŞube Öğretmenler KuruluŞube Öğretmenler KuruluŞube Öğretmenler KuruluŞube Öğretmenler KuruluŞube Öğretmenler KuruluŞube Öğretmenler Kurulu

Yayın: 07.04.2019 - Güncelleme: 29.05.2024 11:40 - Görüntülenme: 673