Şube Öğretmenler Kurulu Çalışmaları Yapılıyor

Bireysel gelişimin takip edilmesi ve zamanında doğru kararlarla gelecek başarıların temellerini atan okul İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde sınıf danışman öğretmeni ve sınıfın dersine giren öğretmenlerimizin katılımı ile olağan ve özel durumlar için yapılan Şube Öğretmenler Kurulu çalışmalarımız planlı takvimimize uygun olarak ve gerekli durumlarda gündeme özel toplanarak çalışmalarına devam etmektedir.

Öğrencilerimiz için en iyisini düşünen, düşünülene katkı sağlayan ve düşündüğünü gerçekleştiren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Şube Öğretmenler Kurulu Çalışmaları YapılıyorŞube Öğretmenler Kurulu Çalışmaları YapılıyorŞube Öğretmenler Kurulu Çalışmaları YapılıyorŞube Öğretmenler Kurulu Çalışmaları Yapılıyor

Yayın: 04.12.2019 - Güncelleme: 29.05.2024 11:39 - Görüntülenme: 702