TeknoFest 2020 Birincisi İzmir Bornova

Teknolojiyi takip eden ve teknoloji üreten araştırmacı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İsmail ŞAHİN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yavuz KILIÇASLAN ziyaret ettiler ve TeknoFest 2020 Gaziantep İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sağlık ve İlk Yardım Dalı Birincisi olan ekibimizi tebrik ettiler.

Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında KaMu1983 isimli takımı oluşturan öğrencilerimiz Kaan AYDENİZ ve Muhittin KÖYBAŞI TeknoFest 2020 Gaziantep'te İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sağlık ve İlk Yardım Dalında 40 finalist arasında BİRİNCİ oldular ve birinciliği İzmir'e Bornova'ya getirdiler.

İzmir Fen Lisesi'ne geldikleri günden bu yana çalıştıkları robot projeleri ile isimlerinden söz ettiren öğrencilerimizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU ve Şube Müdürlerimiz tebrik ettiler. Bornova'ya gelen bu güzel sonucun devamını temenni edip okulumuzdan ayrıldılar.

Bilimsel ve teknolojik çalışmalarımızda öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri için uğraş veren tüm paydaşlarımızı teşekkür ederiz.

TeknoFest 2020 Birincisi İzmir Bornova

Yayın: 13.10.2020 - Güncelleme: 13.10.2020 23:17 - Görüntülenme: 1756