TÜBİTAK Bölge Sergisine Katılanları Tebrik Ettik

Bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak öğrenmelerini ve bilim insanı olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemelerini istediğimiz öğrencilerimiz 51.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için hazırlamışlar ve İzmir Bölge Sergisinde okulumuzu 7 Proje ile temsil etmişlerdir. Bölge Sergisinde 5 Derece alıp okulumuza geldiklerinde de Bayrak törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kendilerini tebrik etmiştir.

Bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak öğrenmelerini ve bilim insanı olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemelerini istediğimiz öğrencilerimiz 51.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için hazırlamışlar ve İzmir Bölge Sergisinde okulumuzu 7 Proje ile temsil etmişlerdir. Bölge Sergisinde 5 Derece alıp okulumuza geldiklerinde de Bayrak törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kendilerini tebrik etmiştir.

Araştırma Projesi hazırlarken özveri göstererek titizlikle çalışan tüm öğretmen, öğrenci ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

DETAY ve SONUÇLAR: http://www.tubitak.gov.tr/tr/yarismalar/icerik-lise-ogrencileri-arastirma-projeleri-yarismasi

DERECE ALANALAR: http://ifl.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/35/06/164785//icerikler/izmir-fen-lisesi-tubitak-51-lise-ogrencileri-arastirma-proje-yarismasi-izmir-bolge-sergisinde-5-derece-aldi_9392749.html

KOD

ÖĞRENCİLERİMİZ