T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: izmir

Şbt

6 Şubat 2024 - 9 Şubat 2024 tarihleri arasında İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İzmir Satranç İl Temsilciliği'nin işbirliği ile Gençler, Yıldızlar ve Küçükler (Genel ve Kız Okul Takımları) "2023 – 2024 Öğretim Yılı Okullar Arası Mahalli Satranç Yarışması" düzenlenmiştir. Bu turnuvada İzmir Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit Kalkan ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde 4 takım ile temsil edilmiştir. Ömer Işık, Yalın Karapınar, Kadir Mert Şeker ve Mert Önder'in yer aldığı takımımız Turnuvayı İKİNCİ olarak tamamlamış ve bölge yarışmasında İzmir'i temsil etme hakkı kazanmıştır.

Ara

20 Aralık 2023 Çarşamba günü Yaşam Boyu Matematik Kulübümüz Danışman Öğretmeni Sevim ÖZTÜRK (Matematik) ile Gezi Kulübümüz Danışman Öğretmenleri Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) ve Ahmet KAMA (Tarih) koordinesinde 11. sınıflarımızın katılımı ile Matematik Temalı İzmir Kent ve Kültür Gezimizi gerçekleştirdik.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Sayın Ömer SARICA himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün beşinci gününde de okulumuzu ve projelerimizi Güzel İzmir ile paylaştık.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Sayın Ömer SARICA himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün dördüncü gününde de okulumuzu ve projelerimizi Güzel İzmir ile paylaştık.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Sayın Ömer SARICA himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün üçüncü gününde Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Celile Eren ÖKTEN ve beraberindeki heyetleri öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Sayın Ömer SARICA himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün ikinci gününde Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Mustafa OTRAR öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti. Jandarma Genel Komutanlığı Strateji ve Dış İlişkiler Başkanı Jandarma Tümgeneral Nail İlbey Teknofest İzmir 2023'ün ikinci gününde öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti. Okulumuzun ikinci kafilesi olan 10. sınıflarımız Okul Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde 3 otobüs olarak Teknofest İzmir 2023'ü ziyaret ettiler.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Mehmet SÖZÜGÜZEL himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün ilk gününde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti. Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa İSLAMOĞLU Teknofest İzmir 2023'ün ilk gününde öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti. Okulumuzun ilk kafilesi olan 9. sınıflarımız Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde 3 otobüs olarak Teknofest İzmir 2023'ü ziyaret etmek için okulumuzdan ayrıldılar ve grup grup Teknofest İzmir 2023'ü gezen 9. sınıflarımızın bir kısmı, Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet SÖZÜGÜZEL proje tanıtım masamızda öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet etti.

Eyl

Teknofest 2023 İzmir Ziyaretçi kaydınızı yaptınız mı?

Bağlantı: https://t3kys.com/tr/teknofest/visitor/apply/izmir/

Eyl

19 Eylül 2023 tarihinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR'ın kafile liderliğinde Gezi Kulübü Öğretmenlerimiz Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) ve Ahmet KAMA (Tarih) koordinesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Mehmet KURT desteğinde Ege'nin incisi güzel İzmirimizi 9. Sınıflarımıza gezi güzergahına uyarak ve gezi programını takip ederek uyum haftası faaliyetleri kapsamında tanıttık.

Tem

Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren Coşkun 81 İlde eğitimde fark yaratan öğretmenlerden biri olarak İzmir'i temsil etmek için seçildi.

Tem

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Geleneksel Taçlanan Başarılar Gala Töreni" TeknoFest, İzmir Bilim Olimpiyatları ve diğer projeler için 8 Haziran 2023'te İzmir İktisat Kongresi Binasında ve TÜBİTAK 2204A, 2204B, 2204C, 2204D, 2202 ve 2247C için 15 Haziran 2023'te de İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Salonunda gerçekleştirildi. Sanatsal, sportif, kültürel ve bilimsel alanlarda yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir'de eğitim gören tüm öğrenci ve öğretmenleri cesaretlendirmeye ve desteklemeye devam ediyor,  ahlaklı, çalışkan, başarılı, ülkesini ve milletini çok seven öğrenciler yetiştirmek için var gücüyle çalışıyor.

Nis

9. ve 10. sınıf öğrencilerimize Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili bilgilendirme ve WEB 2.0 teknolojileri kullanılarak (https://kahoot.com/) eğlenceli değerlendirme ve pekiştirme etkinlikleri yapıldı.

Nis

İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR himayelerinde "Eğitimde Yeni Teknolojiler" teması ile düzenlenen "İzmir İnternet Haftası 2023" kapsamında okulumuzda 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili bilgilendirme ve WEB 2.0 teknolojileri kullanılarak (https://kahoot.com/) eğlenceli değerlendirme ve pekiştirme etkinlikleri yapıldı.

Ara

15 Aralık 2022 tarihinde kardeş okulumuz Gönen Fen Lisesi ile birlikte Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Z. Handan EKİCİ ve Gönen Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Halil KÖKSAL koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in desteğinde Haritada Bir Nokta (1952) Sait Faik Abasıyanık'ın hikayesi okundu ve etkinliğe katılan İzmir Fen Lisesi 10C sınıfı öğrencileri ile Gönen Fen Lisesi 10B sınıfı öğrencileri okunan hikaye üzerine fikirlerini paylaştılar.

Ara

25 Kasım 2022 tarihinde 14.00 - 15.10 saatleri arasında 10+0 Rapid Kardeş Okullar Arası Satranç Turnuvamızı Kardeş Okulumuz Gönen Fen Lisesinden 14 öğrencimizin ve İzmir Fen Lisesinden 14 öğrencimizin katılımı ile tamamladık. 

Eyl

İzmir Fen Lisesi Okul Müdürü Sayın Mahmut YILDIZ ve Isparta Gönen Fen Lisesi Müdürü Önder KAYA eş başkanlığında kurulan Okul Ortaklığımız için ilk topllantısını çevrim içi gerçekleştirdik.

Mrt

31 Mart 2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR okulumuza teşrif ettiler.

Mrt

21 Mart 2022 tarihinde Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA'nın koordinesinde okulumuz konferans salonunda Dokuz Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Erkan GÖKSU ve Araştırmacı Yazar Levent ERTEKİN tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize "İzmir'in Fethi" konulu etkinlik programı yapılmıştır.

Ock

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger'in teşrifleri ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü '2. İzmir Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni' 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Törende öğrencilerimiz 7 Üstün Başarı Belgesi, 11 Derece ve 7 madalya aldılar.

Ara

Türk Milli Eğitim Sisteminin en nitelikli şekilde eğitim ve öğretimi sürdürebilmesi için Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN himayelerinde, Milli Eğitim Bakanı Sayın Dr. Mahmut ÖZER'in koordinesinde gerçekleştirilen 20. Milli Eğitim Şurasında Değerli Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI çağdaş eğitim yaklaşımları ve nitelikli öğretim yöntem ve teknikleri ile ilerleyen öncü okul İzmir Fen Lisesini ve güzel kentimiz İzmir'i temsil etti.

Ekm

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'ın liderliğinde İzmir Fen Lisesi ekipleri olarak dört yıldır kesintisiz bir şekilde finallere çağrıldığımız TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde 2021 yılı için başarı hikayemizi İzmir İl Koordinatörü Hülya Mahmutoğlu başkanlığındaki İzmir EBA ekibi öğrencilerimizle röportaj yaparak İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde yürütülen Başarı Hikayelerimiz isimli proje kapsamında sosyal medya aracılığı ile ortaokul ve lise öğrencileri ile paylaşacaklar.

Ekm

Avrupa Kodlama Haftası kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde 12 Ekim 2021 - 21 Ekim 2021 tarihleri arasında verilen eğitimlere başvuru yapabilirsiniz.

Eyl

İstanbul'da düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde ödül alan İzmirli öğrenciler, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende ödüllendirildi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İzmir'in TEKNOFEST'e
damga vurduğunu söyledi.

Ekm

52.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteği ile hazırlanan 8 projemiz İzmir Bölge Sergisinde okulumuzu temsil etmeye layık görülmüştür.

May

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Ömer Yahşi himayelerinde gerçekleştirilen Bilim Olimpiyatları çalışmaları kapsamında Şehit Fatih Satır Bilim ve Sanat Merkezi Bilgisayar Öğretmeni Dr. Mustafa Coşkun (İzmir Olimpiyat Çalışmaları Bilgisayar Alanı Eğitimcisi) koordinesinde ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga CAN'ın (TÜBİTAK 2202 - Bilim Olimpiyatları Bilgisayar Alanı Akademik Kurulu Başkanı) İzmir'de TÜBİTAK 2202'ye hazırlanan öğrencilere TÜBİTAK 2202 - Bilim Olimpiyatları Bilgisayar Alanını anlattığı sunuma Bilgisayar Olimpiyat Takımımızın Danışman Öğretmeni Sertaç ATEŞ ve 9. Sınıf Bilgisayar Olimpiyatçılarımız katıldılar.

Nis

52.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteği ile hazırlanan 2 projemiz İzmir Bölge Sergisinde Biyoloji Alanında BİRİNCİLİK ve Matematik Alanında İKİNCİLİK alarak okulumuzu temsil etmişlerdir. Biyoloji Alanında BİRİNCİLİK kazanan projemiz ise İZMİR'i TÜBİTAK 2204A Türkiye Finallerinde temsil edecektir.

Mrt

52.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteği ile hazırlanan 8 projemiz İzmir Bölge Sergisinde okulumuzu temsil etmeye layık görülmüştür.

Şbt

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2021 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Şbt

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2021 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Eyl

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Eyl

Öğrencilerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilerek ve onlara sahip çıkarak yetişmesi için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Tem

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2020 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Tem

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2020 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Şbt

Bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak öğrenmelerini ve bilim insanı olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemelerini istediğimiz öğrencilerimiz 51.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için hazırlamışlar ve İzmir Bölge Sergisinde okulumuzu 7 Proje ile temsil etmek için TÜBİTAK'tan davet almışlardır.

Kas

Nitelikli ve özverili çalışmaları ile örnek olan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI Eğitimde Fark Yaratan Öğretmen olarak Ankara'ya İzmir'i temsilen çağrılmıştır. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklere katılan kıymetli öğretmenimiz kendisi ile ilgili sunumunu da yapmış olup 24 Kasım öğretmenler gününe kadar sürecek olan çeşitli etkinliklerde İzmir'i temsil edecektir.

Eyl

Ege'nin incisi güzel İzmir'e aşık olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Gezi Kulübü Rehber Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN (Biyoloji) liderliğinde gezide görevli öğretmenlerimizin gözetiminde 9. Sınıflarımız gezi güzergahına uyarak ve gezi programını takip ederek İzmir'i tanıma fırsatı buldular.

Tem

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2019 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Mrt

Okuyoruz diye sessizce haykıran bilinçli ve farkındalığı yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Bornova Okuyor Etkinliği" etkinliğine destek verdik.

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Ock

Kariyer sahibi İFL´lilerden kariyer yolculuğuna yeni başlayan İFL´lilere üniversite tanıtımı yapılan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Gökhan KİPER (İFL ´00) İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü´nün özgün ve farklı yönlerini tanıttı, İYTE mezunlarından İYTE´deki eğitime kadar geniş bir yelpazede üniversite hakkında bilgi verdi.

Ock

Kariyer sahibi İFL´lilerden kariyer yolculuğuna yeni başlayan İFL´lilere üniversite tanıtımı yapılan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Gökhan KİPER (İFL ´00) İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü´nün özgün ve farklı yönlerini tanıttı, İYTE mezunlarından İYTE´deki eğitime kadar geniş bir yelpazede üniversite hakkında bilgi verdi.

Ara

Sosyal kulüp çalışmalarında aktif olarak yer alan ve kendilerini çok yönlü geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerimizden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 8 öğrencimiz 128 sporcunun katıldığı Satranç Türkiye Kupası İzmir İl Birinciliği turnuvasında bireyselde kendilerine yakışanı yaptılar.

Ara

Sosyal kulüp çalışmalarında aktif olarak yer alan ve kendilerini çok yönlü geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerimizden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 8 öğrencimiz 128 sporcunun katıldığı Satranç Türkiye Kupası İzmir İl Birinciliği turnuvasında bireyselde kendilerine yakışanı yaptılar.

Eyl

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 9. Sınıf Uyum Programı çerçevesinde okulumuzda 9. Sınıflarımız için Uyum etkinlikleri devam ediyor.

Ağu

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız için matematik öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN ile 10. Sınıf Öğrencilerimizin hazırlayıp Eğitim Bilişim Ağında yayınladıkları İzmir Fen Lisesi Anlatıyor Videolarını izlediniz mi?

Tem

İzmir´in fırsatlarını değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden bir yaz kursu haberimiz var. İzmir´deki öğrencilerin yazın da Bilgisayar Bilimi konuları ile ilgilenebilmeleri için İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli alanlar ile ilgili yaz kursları düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz de bu kurslara faal bir şekilde katılmaktadırlar.

Mrt

Disiplinler arası çalışmalarda ve temel bilimlerde her daim meraklı ve her daim bilgiye aç öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Saygıdeğer Bilim İnsanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Hakan YILDIZ (TÜBİTAK Bilim Genç Dergisi Yayın Danışma Kurulu Üyesi) öğrencilerimize sağlıkta mobil teknolojilerin kullanımı konusunda nitelikli ve etkili bir seminer verdi.

Nis

Öğrencilerimizin kitap okumalarını teşvik eden İzmir Fen Lisesi yine Kitap Fuarındaydı. Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Zeynep SAVRAN ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER´in koordinesinde veli izin dilekçesi getiren istekli öğrencilerimizi okul sosyal etkinliklerimiz kapsamında İzmir Enternasyonal Fuarında düzenlenen İzmir Kitap Furaına götürdük.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz e-Twinning Proje Çalışmalarına devam ediyorlar.

Kas

Kas

Kas

Okul Marşımız için medya dosyamız hazırlandı. Dinlemek için tıklatınız: http://ifl.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/35/06/164785/dosyalar/2019_06/17215127_AUDIO-2019-06-17-21-05-05.mp3

Kas

Kas

Kas