Türk Dili ve Edebiyatı - Karagöz ve Hacivat

Karagöz ile eğlendirirken düşündürenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde Muhittin ve Enes Fırat Türk Dili ve Edebiyatı Dersi kapsamında Proje Çalışmaları olan Karagöz oynattılar.

Türk Kültüründe önemli bir yere sahip olan Gölge Oyunu Karagöz ve Hacivat okulumuzda da can buldu. Zenne, Çelebi, Tuzsuz Deli Bekir, Beberuhi, Tiryaki, Acem, Laz, Matiz, Zeybek gibi tiplerinde sahne almasını sağlama hedefinde olan öğrencilerimiz şimdiden usta birer HAYALİ oldular.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize bu çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.

Detaylı Bilgi için: http://aregem.kulturturizm.gov.tr/TR-12744/karagoz.html

Yayın: 10.06.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 10:49 - Görüntülenme: 970