Etiket Sonuçları: dili

Mrt

İş Geliştirme Yöneticisi Sayın Özlem Değirmenci robot veya programlama dilleri konusunda istekli, ilgili veya deneyim sahibi öğrencilerimize Sanal Robot Platformu ve Programlama konusunda eğitim verdi.

Mrt

İzmir Fen Lisesi 9. sınıf öğrencileri Bilgisayar Bilimi Kur 01 dersi kapsamında Python Programlama Dilini sınıfta teorik ve laboratuvarda uygulayarak öğreniyorlar.

Ock

Akademik amaçları arasında yükseköğretim kurumlarına öğrenci yerleştirilmesi hedefi olan ve bu hedefini gerçekleştirme başarısı ile konuşulan okul İzmir Fen Lisesinde TYT çalışmalarımız kapsamında 10. sınıflarımızda Türk Dili ve Edebiyatı dersi kapsamında ders sonrasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde öğrencilerimize test yapılmaktadır.

Nis

Bilgisayar Bilimi Kulübü etkinlikleri kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde ve öğretmenimizin de bizzat katıldığı Yazılım Mühendisi Ömer Cengiz tarafından verilen "Introduction to Python Programming" eğitimine okulumuzdan katılan öğrencilerimizden Kübra ve Ahmet Taha eğitimi başarılı bir şekilde tamamlamış ve katılım sertifikası almıştır.

Şbt

Her zaman verimli ve faydalı çalışmalar ile öğrencilerinin yanında olan okul İzmir Fen Lisesinde Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih alanlarında nitelikli ve yoğunlaştırılmış çalışmalarımızla kıymetli öğretmenlerimiz son sınıf öğrencilerimizi Efsane Dönem İFL 21'i YKS için hazırlıyorlar.

Haz

Karagöz ile eğlendirirken düşündürenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde Muhittin ve Enes Fırat Türk Dili ve Edebiyatı Dersi kapsamında Proje Çalışmaları olan Karagöz oynattılar.

Şbt

Tezlerini sağlam temellere oturtup savunabilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ sorumluluğunda öğrencilerimiz münaza çalışmalarına Çimentaş Anadolu Lisesindeki arkadaşları ile işbirliği yaparak devam ediyorlar.

Şbt

Öğrencilerimizin okul içinde olduğu kadar okul dışında da mevcut fırsatları değerlendirerek kendilerini geliştirmelerine zemin sağlayan İzmir´in Çınarı İzmir Fen Lisesi´nden yine bir etkinlik haberimiz var.