Üniversite ve Bölüm Tanıtımları - İYTE

Kariyer sahibi İFL´lilerden kariyer yolculuğuna yeni başlayan İFL´lilere üniversite tanıtımı yapılan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Gökhan KİPER (İFL ´00) İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü´nün özgün ve farklı yönlerini tanıttı, İYTE mezunlarından İYTE´deki eğitime kadar geniş bir yelpazede üniversite hakkında bilgi verdi.

Bizlere her daim destek olan çok kıymetli öğretim üyemize, değerli öğretmenimize ve pahabiçilmez öğrencilerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli Ece öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yayın: 15.01.2019 - Güncelleme: 24.01.2024 15:46 - Görüntülenme: 1121