Volkan Cirik Hocamızla Bilgisayar Olimpiyatı Üzerine

İlk verdiği mezunlarından başlayarak tüm mezunları ile gönül bağı çok kuvvetli olan ve bu sayede çok güçlü olan okul İzmir Fen Lisesinde e-Konferans yöntemiyle zaman ve mekan farkını lehimize çevirerek Olimpiyat çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bilim Kurulumuz koordinesinde yaptığımız çalışmalarımızda mezunlarımızın desteği ile Türkiye'de ve Dünya'da önemli bir yere sahip olan olimpiyatçılarımız 1. aşama öncesinde çalışmalarına e-Konferans yöntemiyle destek almaktadırlar.

Bu kapsamda 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin bir kısmı Volkan Cirik (IFL 06', Carnegie Mellon University) hocamız ile aşağıdaki başlıklar hakkında nitelikli bir e-Konferans gerçekleştirdik.

e-Konferans Konuları

- Bilgisayar Olimpiyat Konuları ve Bilgisayar Mühendisliği

- Competitive Programming ve Kombinatörik

- ACM International Collegiate Programming Contest

- Geçmiş Yıllarda İFL Bilgisayar Olimpiyat Takımı ve Çalışmaları

- Yabancı Dil (İngilizce)

- Rol Model ve Kitap Seçkisi

- İFL'liden İFL'lilere Öğütler

Değerli mezunumuz Volkan CİRİK hocamıza (IFL '06) ayırdığı zaman ve verdiği emekten ve bu konferansı yapmamıza öncülük eden Efsane Mezunumuz ve Olimpiyat Takımlarımızın Fahri Danışmanı Mehmet Deniz ERTAŞ'a (İFL'86) nitelikli desteğinden ötürü teşekkür ederiz.

Volkan Cirik Hocamızla Bilgisayar Olimpiyatı ÜzerineVolkan Cirik Hocamızla Bilgisayar Olimpiyatı Üzerine

Yayın: 21.02.2020 - Güncelleme: 29.07.2024 10:02 - Görüntülenme: 999