Yılın Yeşil Beyinleri Jüri Özel Ödülü

Çevreye duyarlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın proje danışmanı olduğu Adin ve Hande´nin "Entegre Sistem Yaklaşımı ile Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli projeleri ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Yılın Yeşil Beyinleri yarışmasında Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize verdikleri emekten, ayırdıkları zamandan ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 01.08.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 08:53 - Görüntülenme: 998