Yüz Yüze Eğitim 2. Kademe Toplantısı

9. Sınıfları için karma ve harmanlanmış öğrenme etkinlikleri ile heyecanla öğrencilerini bekleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin etkin katılımı ile 9. Sınıf öğrencilerimizin 2. kademe yüz yüze eğitime en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için öğretmenler kurulumuzu 26 Ekim 2020 tarihinde topladık ve toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Her geçen gün mücadele gücü artan, nitelikleri gelişen, bilinçli öğrencilerimizin daha iyi birer insan olmaları ve insanlığı ileri götürmeleri için fedakarca ve vefalı bir şekilde İzmir Fen Lisesi için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 30.10.2020 - Güncelleme: 30.10.2020 20:53 - Görüntülenme: 496