Etiket Sonuçları: güncel

Mrt

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´den dört takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışmasına katıldılar.

Mrt

Şbt

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´den iki takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışmasına katıldılar.

Şbt

Ara

2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı İzmir Fen Lisesi Yıllık Çalışma Takvimi Güncel (27.11.2017)