T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Proje Eğitimlerimiz

Mrt

Azim ve kararlılıkla sürdürülüp sonuç alınan proje çalışmaları ile öğrencilerine bilimi sevdiren ve Prestijli Birinciliklerle adından söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 10. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız TÜBİTAK 51. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edilen Araştırma Projelerimizin 10. Sınıflarımıza sunumuyla devam ediyor.

Mrt

Nitelikli Proje Çalışmaları ile öğrencilerine bilimi sevdiren ve Prestijli Birinciliklerle adından söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız TÜBİTAK 51. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edilen Araştırma Projelerimizin 9. Sınıflarımıza sunumuyla devam ediyor.

Ekm

Nitelikli proje çalışmaları yaparak bilimle iç içe olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ ve Değerli Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN eş güdümünde proje danışman öğretmenlerinin desteğinde proje ekiplerimiz ile proje çalışmalarının nasıl yapılacağı ile ilgili düzenlemeler konuşuldu, konu ile ilgili kararlar alınarak bu kararlar kabul edildi.

Şbt

TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edilen Araştırma Projemizi 9. Sınıflarımıza sunduk.

Nis

Nitelikli Proje Çalışmaları ile öğrencilerine bilimi sevdiren ve Prestijli Birinciliklerle adından söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Projemizle devam ediyor.

Nis

Proje çalışmları ile öğrencilerine bilimi sevdiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Gıdalarda MonoSodyum Glutamat (MSG) Tayini İçin İkili Enzim Sistemi İle Hazırlanmış Yeni Bir Optik Sistem Tasarımı ve Uygulamaları" isimli Projemizle devam ediyor.

Nis

Bilimi, proje çalışmları ile sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Tavuk Gübresinin Yakımından Elde Edilen Külün İçindeki Fosforun Araştırılması" isimli Projemizle devam ediyor.

Nis

Kültürü ve birikimi ile fark yaratanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız MEV Proje Yarışması Finaline Çağrılan Projelerimizle devam ediyor.

Ara

Bilimsel faaliyetlerde aktif olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN öğretmenlerimizin de katıldığı eğitiminde öğrencilerimize Örnek Bir Proje Sunumu yaptı, Proje Hazırlama Aşamalarında bahsetti ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Ekm

Bilimsel etkinliklerde aktif olarak yer alanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Proje Hazırlama Dersleri kapsamında Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimize Proje Hazırlama Eğitimleri verilmektedir.

Haz

Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Son Sınıf Öğrencileri Kıymetli Ömer Hocamız ve Ümit Hocamız 9. Sınıf Öğrencilerimize Proje Hazırlama hakkında bilgi verdi.

Mrt

Kültürü ve birikimi ile fark yaratanların okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız TÜBİTAK Bölge Sergisine Davet Alan Kimya Projemizle devam ediyor.

Şbt

Kültürü ve birikimi ile fark yaratan okulumuz İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız devam ediyor.

Şbt

Mevcut deneyim, kültür ve birikimin alt dönemlere aktarılması için gerekli şartları sağlayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinliğin haberini paylaşıyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda 9. sınıflarımıza İFL TÜBİTAK Projeleri Sunumları yapıldı.

Şbt

Mevcut deneyim, kültür ve birikimin alt dönemlere aktarılması için gerekli şartları sağlayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinliğin haberini paylaşıyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda 9. sınıflarımıza İFL TÜBİTAK Projeleri Sunumları yapıldı.