T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Seminerlerimiz

Mrt

Her koşul altında en sağlıklı ve en iyi şekilde eğitim - öğretim faaliyetlerinde yer alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimizin liderliğinde okul hemşiremiz pansiyonda kalan öğrencilerimize öncelik vererek tüm öğrencilerimize salgın tedbirleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Ock

Hedefini iyi belirleyen ve hedefine doğru kararlılıkla ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehberlik Öğretmeni Seyran CANBAZ'ın desteğinde 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri tarafından verilen Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü tanıtımına katıldılar.

Ara

Bu öğretim yılının ilk yüz yüze derslerini işlediğimiz ve pandeminin gidişatı doğrultusunda çevrim içi devam ettiği efsane dönem IFL'21 için emek veren ve zaman ayıran öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde öğretmenlerimizin katılımı ile "Fırtınalı denizin kaptanları yanınızdayız" parolası ile gerçekleştirdiğimiz Rehberlik ve Motivasyon Toplantısında öğrencilermizi can kulağı ile dinledik ve onlara hem her zaman yanlarında olduğumuzu hem de şartlar ne olursa olsun en hızlı şekilde yeni şartlara uyum sağlayacak güçlü bireyler olduklarını bir kez daha belirttik.

Ara

Öğrencilerini can kulağı ile dinleyen ve onların faydalı faaliyetlerle kendilerini geliştirmelerine yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde müdür yardımcılarımızın, okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Seyran Canbaz'ın, 11. sınıflarımızın sınıf rehber öğretmenlerinin ve okul proje koordinatörü Ergül Atıcı GÜVEN'in aktif katılımı ile 11. sınıflarımız için Rehberlik ve Proje Toplantısını gerçekleştirdik.

Ara

Öğrencilerini can kulağı ile dinleyen ve onların faydalı faaliyetlerle kendilerini geliştirmelerine yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde müdür yardımcılarımızın, okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Seyran Canbaz'ın, 10. sınıflarımızın sınıf rehber öğretmenlerinin ve okul proje koordinatörü Ergül Atıcı GÜVEN'in aktif katılımı ile 10. sınıflarımız için Rehberlik ve Proje Toplantısını gerçekleştirdik.

Ara

Öğrencilerini can kulağı ile dinleyen ve onların faydalı faaliyetlerle kendilerini geliştirmelerine yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde müdür yardımcılarımızın, okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Seyran Canbaz'ın, 9. sınıflarımızın sınıf rehber öğretmenlerinin ve okul proje koordinatörü Ergül Atıcı GÜVEN'in aktif katılımı ile 9. sınıflarımız için Rehberlik ve Proje Toplantısını gerçekleştirdik.

Şbt

Her zaman her alanda en kötüsüne de hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde AFAD yetkilileri tarafından 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimize Afetlere Hazırlık Eğitimi verilmiştir.

Ock

Sağlık konusunda bilinçli ve hassas olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ koordinesinde Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU gözetiminde 9. sınıf öğrencilerimize Organ bağışı konusunda seminer verildi. Diyabet konusunun da konuşulduğu seminer hemşire konuğumuzun etkili sunumu ile hem farkındalık yaratmış hem de öğrencilerimiz tarafından beğenilmiştir.

Ara

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde Hayata Mutlu Bakış (Mutlu Look) isimli etkinlik okulumuzda üçüncü kez gerçekleştirildi. Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde öğrencilerimizin katılımı ile okulumuzun konferans salonunda düzenlenen sunumda 9.sınıf öğrencilerimize iletişimde doğru bilginin nasıl alınabileceği ve bilgiyi bulduktan sonra bilgiyi doğrulatmanın önemi anlatıldı. Arkadaş seçiminde nelere dikkat edilmesi konusunda bilgilendirme yapıldı. İyi bir iletişimin iyi bir dinleyici olmakla başladığına dikkat çekildi.

Kas

Sağlıklı bireyler yetiştirmek için sağlık konusunda kendilerini geliştiren kadronun okulu İzmir Fen Lisesinde Kasım Ayı Stajer Hemşireleri okul personelimize ve eğitim kadromuza "Hipertansiyon, Diyabet ve Kanser" eğitimi verdiler.

Kas

Bilinçli İnternet kullanıcılarının okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU, Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehberlik Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimize İzmir Valiliği himayesinde İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen "İnternette Güvenli Birey Projesi" kapsamında sunum yapıldı.

Ekm

İnsanlığa büyük katkılar sağlayacak bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Kıymetli Okul Rehberlik Uzmanı ve Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Türker KILIÇ 01 Kasım 2019 Cuma Günü 10.30 - 12.30 saatleri arasında konferans salonumuzda "Beyindeki Nöral Bağlantıdan İnsanlığın Bağlantısallık Kültürüne" isimli sunumunu 11. ve 12. sınıflarımıza yapmak için konuğumuz oldu.

Ekm

Kararlılığın ve azmin ne demek olduğunu buram buram hissedenlerin ve yaşamlarının bir parçası haline getirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordineinde Kadir Has Üniversitesinin Sevilen, Sayılan ve Değerli Rektörü Prof. Dr. Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ (Sondan Hocamız) "Yaşama Anlam Katmak: Vazgeçmemek" isimli sunumu ile yine öğrencilerimizi heyecanlandırdı ve yine onları hedeflerine götürecek kararlılıklarına kararlılık ve azimlerine azim kattı.

Ekm

İç motivasyonları yüksek ve bilinçli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde değerli eğitim koçu Nur Erdem Özeren 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize konferans salonumuzda müthiş bir konferans verdi.

Nis

Bilişim teknolojilerine hakim olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL desteğinde Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Alev Fatoş PARSA ve ekibi tarafınan öğrencilerimize Dijital Okur-Yazarlık konusunda eğitim verildi.