Ara

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da ODTÜ, Hacettepe ve BİLKENT Üniversitelerini ziyaret ettiler.

Ara

Nitelikli ve güçlü bir eğitim - öğretim kadrosunun lideri olmanın haklı onurunu yaşayan ve bunun sorumluluğunu taşıyan Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında, veli toplantımız sonrası gerçekleştireceğimiz yenilikler ve iyileştirmeler ile ilgili kararlar almak için Zümre Başkanları Toplantısı yaptık.

Ara

Başta TÜBİTAK Projeleri olmak üzere öğrencilerimizin bilimsel etkinliklerde aktif olarak yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN öğrencilerimize Örnek Bir Proje Sunumu yaptı, Proje Hazırlama Aşamalarında bahsetti ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Ara

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle kahvaltı yaptık.

Ara

2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem için öğrencilerimizin okuldaki durumlarını velilerimizle paylaşmak, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla 11.12.2016 tarihinde veli toplantısı yapıltık.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Bilim Kurulumuzun yönetiminde Bilim Olimpiyat Takımlarımız kadrolarına yeni öğrencilerimizi katmak için Tanıtım Sınavlarına ve Tanıtım Derslerine devam ediyorlar.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde eğitim uzmanları öğrencilerimize Beyin Odaklı Öğrenme Modeli konusunda seminer verdiler.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmenleri 9. Sınıf öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdiler.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz e-Twinning Proje Çalışmalarına devam ediyorlar.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU başkanlığında her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı tamamladık.

Ara

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvamız devam ediyor.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 29.11.2016 Salı Günü Birinci Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Aydında düzenlenen Okul Müdürleri toplantısına katılan Okul Müdürümüz Kazım BULUT yerine Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdür Vekilimiz Nurhan MUSLU ve Müdür Yardımcımız Faruk KÖŞKER karşılamışlardır.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Okul Yönetimimiz liderliğinde, Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Öğretmenler Günü anlamına yakışan şekilde kutlandı.

Kas

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Basketbol Turnuvamız devam ediyor.

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde İFL 2002 Mezunumuz Pırıl PARLAK ŞENYURT desteğinde İzmir Fen Lisesi "Akıl Hocalığı Programı" devam etmektedir.