Etiket Sonuçları: bak

Ara

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde yürütülen Hayata Mutlu Bakış (Mutlu Look) isimli proje kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri de Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde öğrencilerimizin katılımı ile 2 Aralık 2022 tarihinde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

May

Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR yönetiminde Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN ve Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU koordinesinde sınıf öğretmenlerimizin desteğinde Bahar Turnuvası Ödül Töreni kapalı spor salonumuzda gerçekleştirildi.

May

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU desteğinde Mayıs ayı boyunca düzenlenen Bahar Turnuvalarımızda Masa Tenisi ve Langırt Müsabakalarımız da yapıldı.

May

Bahar Turnuvaları Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ve baş hakemliğinde devam etmektedir. Bugün Sınıflar Arası Basketbol Müsabakasına konuk olduk ve haberimiz için fotoğraf çektik.

Ock

Aşçı kadrosunun ve yemek listesi komisyonunun performansı ile her geçen gün öğrencilerimizin beğenisini yükselten yemekhaneye sahip okul İzmir Fen Lisesinde Okul yönetimimizin sıkı ve disiplinli takibinde yemek listesi komisyonumuzun koordinesinde aşçı kadromuzun desteğinde yemekhanemizde öğrencilerimizin mennuniyertlerini her geçen gün artırırken gelenekselleşen AYLIK MANGAL etkinliğimize bu aya özgü BAKLAVA'da katabildik.

Ara

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ilkesi ile hareket eden öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN´ın koordinesinde sınıflar arasında voleybol müsabakaları devam ediyor.

Ock

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey yetiştirme düsturu ve "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk çevrim içi ziyaret etmişlerdir.

Haz

Kariyerine yön verirken yakından uzağa tüm fırsatların farkında olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Kıymetli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimiz Bakırçay Üniversitesinin konuğu oldular.

Haz

Spor kültürünü benimsemiş, spor disiplinini özümsemiş ve sporu hayatının bir parçası haline getirmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvamız kızların müsabakaları ile tamamlanmış ve öğrencilerimizin performansları Bayrak Törenimizde ödüllendirilmiştir.

May

Spor yapmayı sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvamız tamamlanmıştır.

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Mrt

Sağlıklarının kıymetini bilen ve sağlıklı yaşama önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın titiz çalışması sonucu faaliyete geçen Halı Sahamızda Futbol Müsabakaları tüm heyecanı ile devam ediyor.

Ara

Az zamanda çok ve büyük işler yapan, yorulmadan azim ve kararlılıkla ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 3 turnuva gören ve İzmir Fen Lisesi´ni en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize odasında teşekkür etti.

Ekm

Akademik yeterlilikleri kadar fiziki kondisyonlarını da geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Nis

Kitapta gördüklerini laboratuvarda da inceleme fırsatına sahip olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz İnsan Fizyolojisi (11.1) Ünitesinde yer alan Denetleyici ve Düzenleyici Sistem, Duyu Organları (11.1.1) konusunda Duyu organlarının yapısı ve işleyişi ile ilgili deney yaptılar.

Nis