Projemize Avrupa Kalite Ödülü

Başarısı Türkiye sınırlarını aşan okul İzmir Fen Lisesinde  Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan e-Philosophy eTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Kubaşık öğrenme etkinliklerine katılan, zamandan ve mekandan bağımsız proje çalışması yapabilen ve yabancı dil becerilerini kullanan öğrencilerimiz uluslararası eTwinning Projesi olan "ePhilosopy" projesi çalışmaları çevrimiçi olarak gerçekleştirdiler.

İspanya ve Türkiye gruplarından öğretmen ve öğrenciler e-konferans yaparak bir araya geldiler, twinspace etkinlikleri yapıp ürünler oluşturdular. e-Konferanslarda İngilizce konuşma fırsatı yakaladılar.

Öğrencilerimizin 21. yy. yeterliliklerinin yanı sıra kültürler arası paylaşımında da önemli bir yere sahip olan eTwinning Projeleri / Okul Ortaklıkları için emek veren ve zaman harcayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

e-Philosophy projemizi koordine eden Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY'a ve projelerde yer alan kıymetli öğrencilerimize verdikleri emek, gösterdikleri performans ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

Projemize Avrupa Kalite Ödülü

Yayın: 28.10.2020 - Güncelleme: 28.10.2020 20:55 - Görüntülenme: 739