Etiket Sonuçları: tatbikat

Mrt

Matematik Öğretmenimiz Davut Kasar (Sivil Savunma Kulübü Danışman Öğretmeni) koordinesinde 28 Şubat 2024 perşembe günü saat 11.40'da düzenlenen okul tahliye tatbikatımız 2 dakika 09 saniye ve 41 salisede başarıyla tamamlandı.

Kas

28 Ekim 2022 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı düzenlenmiş olup tatbikat anında öğrencilerimiz kendilerine öğretilen şekilde önce deprem anında çök kapan tutun hareketi yapmış deprem sonrası tahliye anında da kendilerine öğretildiği ve gösterildiği gibi takip etmeleri gereken güzergahta disiplinli bir şekilde okulu tahliye edip toplanma bölgesine geçmişlerdir.

Ekm

Bilinçli ve daima hazır öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sivil Savunma Kulübümüzün Değerli Danışman Öğretmenleri Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya) ve Hakan ERYUVA (Kimya) koordinesinde tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile okul tahliye tatbikatı yapılmış ve tahliye süresi kayıt altına alınmıştır.

Ekm

Mrt

Sivil Savunmanın etkin olarak uygulandığı okul İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimiz ve Sivil Savunma Kulübümüz koordinesinde habersiz tatbikat ile öğrencilerimizin toplanma alanına ulaşma süreleri ölçüldü.

"TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT

Izmir Ili saat 11:00 itibariyle 6 (Mw) buyuklugunde deprem meydana gelmistir.

Tatbikat başlamıştır.

TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT"

"TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT

Izmir Ili saat 11:00 itibariyle 6 (Mw) buyuklugunde deprem meydana gelmistir.

Tatbikat başlamıştır.

TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT"